2777
2789
چجوری تلفظ میشه🤔

کدوم،اگه انگلیسی بلدی sorin خونده میشه،قهرمان ایرانیه،ولی خارجیا میذارن رو بچه هاشون

فیلم هابیت رو دیدی؟قهرمان فیلمه،ازاونجاعاشق اسمش شدیم منوشوهرم

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد معنیش چیه؟

بروهمون پست قبلی جواب دادم

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
 بعد معنیش چیه؟

حالا خوشت اومد؟هیچی نگفتی؟

حقش بود نمیگفتم،ک خاص بمونه واسه خودم،انقد مغرور ک حستونگفتی؟واقعا ک،چ ادمایی پیدامیشن

حقش بود نمیگفتم،ک خاص بمونه واسه خودم،انقد مغرور ک حستونگفتی؟واقعا ک،چ ادمایی پیدامیشن

داشتم ب شوهرم توضیح میدادم برعکس اسم قشنگ و تکیه چرا ناراحت میشی عزیزم 😘😘

وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد⁦❤️⁩💖💕💞💓⁦❣️⁩💗💝
داشتم ب شوهرم توضیح میدادم برعکس اسم قشنگ و تکیه چرا ناراحت میشی عزیزم 😘😘

خب اول ب من میگفتی،منم دوست داشتم حستوبگی،خیلی متتظربودم،خیلی خاصه تاحالا نشنیدم کسی روبچش بذاره

خب اول ب من میگفتی،منم دوست داشتم حستوبگی،خیلی متتظربودم،خیلی خاصه تاحالا نشنیدم کسی روبچش بذاره

خب داشتم به شوهرم توضیح میدادم نخوندم کامنتتو ببخش گلم😍

وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد⁦❤️⁩💖💕💞💓⁦❣️⁩💗💝
♥️سلام♥️ 😍یاسر و یارا😍 اما یهودا؟😲 💐مسیحا💐 بهتره😊

بلهدبهتره

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
خب داشتم به شوهرم توضیح میدادم نخوندم کامنتتو ببخش گلم😍

شوهرتم پسندید؟؟؟