shokolatii مدیر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 عنوان اسم | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 28 پست میشه یه اسم پسر بگید ک ب اسم یاسین نزدیک باشه.. وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝 1399/03/13 | 14:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانان۳۰ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5318 چجوری تلفظ میشه🤔 کدوم،اگه انگلیسی بلدی sorin خونده میشه،قهرمان ایرانیه،ولی خارجیا میذارن رو بچه هاشونفیلم هابیت رو دیدی؟قهرمان فیلمه،ازاونجاعاشق اسمش شدیم منوشوهرم خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 نزاری ها یاد ووهان میفتم تن وبدنم میلرزه وای اره دقیقا😂😂 وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 کدوم،اگه انگلیسی بلدی sorin خونده میشه بعد معنیش چیه؟ وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
جانان۳۰ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5318 بعد معنیش چیه؟ بروهمون پست قبلی جواب دادم خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
جانان۳۰ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5318 خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
جانان۳۰ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5318 بعد معنیش چیه؟ حالا خوشت اومد؟هیچی نگفتی؟ خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
جانان۳۰ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5318 حقش بود نمیگفتم،ک خاص بمونه واسه خودم،انقد مغرور ک حستونگفتی؟واقعا ک،چ ادمایی پیدامیشن خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 حقش بود نمیگفتم،ک خاص بمونه واسه خودم،انقد مغرور ک حستونگفتی؟واقعا ک،چ ادمایی پیدامیشن داشتم ب شوهرم توضیح میدادم برعکس اسم قشنگ و تکیه چرا ناراحت میشی عزیزم 😘😘 وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
جانان۳۰ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5318 داشتم ب شوهرم توضیح میدادم برعکس اسم قشنگ و تکیه چرا ناراحت میشی عزیزم 😘😘 خب اول ب من میگفتی،منم دوست داشتم حستوبگی،خیلی متتظربودم،خیلی خاصه تاحالا نشنیدم کسی روبچش بذاره خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 خب اول ب من میگفتی،منم دوست داشتم حستوبگی،خیلی متتظربودم،خیلی خاصه تاحالا نشنیدم کسی روبچش بذاره خب داشتم به شوهرم توضیح میدادم نخوندم کامنتتو ببخش گلم😍 وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝
حدیثه1ف2م عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 12068 یاسر یهودا یارا ♥️سلام♥️😍یاسر و یارا😍اما یهودا؟😲💐مسیحا💐 بهتره😊 دوستان عزیزم بینهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا
83nas عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 2685 ♥️سلام♥️ 😍یاسر و یارا😍 اما یهودا؟😲 💐مسیحا💐 بهتره😊 بلهدبهتره خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔 داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
جانان۳۰ عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 5318 خب داشتم به شوهرم توضیح میدادم نخوندم کامنتتو ببخش گلم😍 شوهرتم پسندید؟؟؟ خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
shokolatii مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 356 شوهرتم پسندید؟؟؟ اره واقعا جالب بود وچشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارد❤️💖💕💞💓❣️💗💝