2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت درست کن مال بیرون اصلا جدا از مسئله کرونا کثیفه

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

فلافل آماده بگیر خودت درست کن توخونه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

تونستی خودت درس کن

اگه بلد نیستی اماده اش که بسته بندین از سوپری بخر یکم سرخ کن بخور

اگه اینم پیدا نکردی برین جایی که بهداشتی باشه خود فلافل چون سرخ و داغ میشه از نظر کرونا مشکل نداره اما اونی ک ب نون و سالاد دست میزنه مهمه

من خوردم

هنوز زندم

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

نه چون نون دست میخوره و مواد خامش هم ممکنه خوب شسته نشه ظرف ببر دونه ای بخر از فلافلی خودت تو خونه ساندویچش کن سسش هم ازش بگیر تو پلاستیک داغ کن... 

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
الان سالمی؟  😁  من خیلی دارم مقاومت میکنم نخریم. ولی شوهرم بد گیر داده

اوووو دو هفته پیش سفارش دادم الانم کاملا اوکیم

هم نهار سفارش دادم هم شام با شوهرم عالیییی بود جاتون خالی 

خودت درست کن من یه عالمه امروز درست کردم گذاشتم فریزر خیییلی خوشمزه بود خیلی

نخود و سیب زمینی با چند تا دونه گوجه و یه کمم سینه مرغ.سیر و جعفری چرخکردم وقتی بخوام بپزم پیازو رنده میکنم با ادویه فراوون عالیه ها عااالی

😆😆😆