2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خیلی خیلی نا راضی هستم کاش مستقل بودم به نظرم واجبه همه زن ها مستقل باشن

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!

من خودم لیسانس دارم فوق شرکت کردم قبول شدم نرفتم ...قبلا مربی مهدبودم ولی الان یه مدت زیادی هست خونه دارشدم درامدشوهرمم انقدری نیست که دلم خوش باشه انقدردوست دارم بچهدوم بیارم ولی ازشرایطم اصلا راضی نیستم.افسرده شدم.هنظر شماچیکارکنم ..ممنونتون میشمبهم بگین

من خودم لیسانس دارم فوق شرکت کردم قبول شدم نرفتم ...قبلا مربی مهدبودم ولی الان یه مدت زیادی هست خونه ...

تا شرایط مالی تون اوکی نشده بچه نیار که سخت تر میشه شما هم اگه امکانش هست برو سرکار 

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
کاش منم مثل شما راضی بودم کاش..شمافرزندهم دارین؟؟,

بله عزیزم دوتا بچه دارم   همه وقتما پر کردن. 😄😄😄😄بدون حقوق ومزایا 😁😁😁بدون بیمه. 😉😉😉😉بدون مرخصی😂😂😂

چند جا کار بود شرایط ودرومدش مناسب خانوم نبود همسرم هم قبول نکرد

عزیزم اگه بخایم همش فکر کنیم چرا شاغل نیستیم سخت تره. البته الان هم گاهی شاکی میشم که چرا شغلی ک عاشقش بودم.  ( معلمی) موقع استخدام. فقط آقا میخاست چرا نشد چرا چرا 

ولی خوب کاریش نمشه کرد دیگه. 

الهی سلامتی ودلخوشی باشه. 

سخت نگیر دوستم پناه بر خدا 

ک

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
ارامشیتوحرفاتون هست که ستودنیه

عزیزم 

انشالله همیشه شاد وسربلند وسالم باشی

🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌷

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز