2777
2789

قد و وزنت چنده؟ 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا همدردیم😔

فقط ۴۲ کیلوام من😓

هرکار کردم اشتهام زیاد نشذ

فقط سیپروهپتادین اثرکرد اونم تا دوهفته

بعدش باز همون شدم

۳-۴سال پیش انقد خوش اندام بودممم😔😔

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت

منم 167 قد 50 وزنمه لاغرم خیلی ولی خوبه خودم راضی ام چون با. سن و گونه هام پره

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

تو خونه بستنی بخور؛سیب زمینی سرخ شده؛پاستا بخور

ماکارونی؛الویه اینا چاق میکنن

میتونی دکتر هم بری

تیکر تولد عشقمه عزیزانم من حامله نیستم  لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم💫⭐
قدم 170وزنم 58

خوبی ک بابا

دوستان امضای منو هم بخونید😊

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت
نه خیلی لاغرم دوس دارم 65کیلو بشم

همین ک سینه و با. سنت و صورتت پر باشه کافیه دیگه

2790
2778
2791
2779
2792