2777
2789
عنوان

کرونا رفته ایا؟

149 بازدید | 17 پست

دوروبریهام همه برگشتن به روش قبل .رستوران و مهمونی و سفر و خرید کیک و شیرینی و ...من خیلی ترسو هستم آیا؟یه سری میگم اول اخرش همه باید بگیریم ؟یه عده میگن کشندگیش کم شده؟حتی جدیدا پیج هایی تو اینستا میبینم مثب دکتر مدرسی و ..که میگن ویروس صعیف شده و ..ولی چون یه سری تو دنیا دارن ازش سود می برن همچنان بزرگش می کنن.از اونور میگم مهر مدارس رو باز کنن یعنی هیچی الکی رعایت کردیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه پشت سرته نیگاه

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
نه رفته نه ضعیفتر شده اونها بیشعورهایی هستن که جون بقیه واسشون مهم نیست شاید تو خونه مریض و سالمند ن ...

وای راست میگی من اینقدر از این جمله همه قرار هست بگیریم ترس و نفرت دارم که نگو

نه نرفته کجا بره!!!مردم دیگه براشون عادی شده وامان از این عادی شدن که کار دستت میده باعث میشه ترست بریزه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏