دریادگیری گرامر روش های مختلفی وجود د ارد اما اساس کلی ان به یک شکل است چند نکته در بهترین روش های یادگیری گرامر مطرح است:
نسبت به گرامر آگاهی داشته باشید . در مورد گرامر فکر کنید و جنبههایی از گرامر انگلیسی که به دستورات زبان خودتان شباهت دارد را بیابید.
کتابهای انگلیسی زیادی بخوانید. ممکن است عجیب به نظر برسد اما در طول زمانی که انگلیسی میخوانید یا به آن گوش میدهید، در واقع دارید مدل صحیح گرامر را یاد میگیرید که به شما در نوشتن و صحبت کردن انگلیسی کمک میکند.
یکی از روش های یادگیری زبان روش طبیعی است .مانند زبان مادری که در شرایط و موقعیت قرار گرفته ایم در زبان انگلیسی هم باید در شرایطی قرار بگیریم که به طور مکرر انگلیسی را بنویسیم و بشنویم.
اگر جایی هنگ کنم به این فکر میکنم تو زبان فارسی چی میگم(تو زمان فعل ها بیشتر اینکارو میکنم اگر بشه انجام داد)
بقیشم با فیلم،سریال و موسیقی یاد گرفتم💕
آن کس که بداند و بخواهد که بداند♡خودرا به بلندای سعادت برساند☆ آن کس که بداند و نداند که بداند♡باکوزه ی آب است ولی تشنه بماند☆ آن کس که نداند و بداند که نداند♡جان و تن خودرا ز جهالت برهاند☆آن کس که نداند و نداند که نداند♡درجهل مرکب ابدالهر بماند☆آن کس که نداند و نخواهد که بداند♡حیف است چنین جانوری زنده بماند..🕊
فقط باید هی ب کار ببریشون هم تو writing هم تو speaking و انگلیسی یادش بگیر ن فارسی چون معادل سازی ک میکنن قواعدشو برات سخت میشه روون بشی
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤