من پشت کنکوریم..خیلی زحمت کشیدم تا اینجا..اما حالا ک آخراش رسیده مشاورم حتی یه برنامه درست هم نمیده..بنظرتون منطقیه این موقع عوضش کنم؟چون هیچکاری نمیکنه برام
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوندن و تست زدن مال دفعه لوله دفعه های بعد باید کمتر بخونی بیشتر تست بزنی تا معین یاد بگیره ب یاد بیاره بعدا ی تورق سریع بخاطر مرور نکاتو همه چی مسکنی دفعه های اولش سخته ولی بعد مغززت راه میفته
ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
۱۰۰ دور حتما از سال اول بوده ب حرف همه نمیشه باور کرد ی سریا میخوان جو بدن میگن قلدر بودیم ا ...
من یکیش خودش گفت البته زیست اینجوریه بقیه درسا نه.البته برای پزشکی دولتی گفت.اره یه سریا چاخان زیاد میکنن.ادم نصف مطالب رو بکیفیت۱۰۰درصد بخونه بهتره تا۱۰۰ درصد رو با کیفیت ۵۰ بخونه