2777
2789
عنوان

کنکور

222 بازدید | 22 پست

من پشت کنکوریم..خیلی زحمت کشیدم تا اینجا..اما حالا ک آخراش رسیده مشاورم حتی یه برنامه درست هم نمیده..بنظرتون منطقیه این موقع عوضش کنم؟چون هیچکاری نمیکنه برام

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت مشاور خودت باش خب

آخه یه سری تکنیکا هستن ک واقعا آدم نیاز داره بدونه 

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

2ماه و نیم بیشتر نمونده دیگه مشاور میخوای میخای چیکار

ی ماه اولو سریع مرور کن ماه آخر فقط و فقط تست 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<
2ماه و نیم بیشتر نمونده دیگه مشاور میخوای میخای چیکار ی ماه اولو سریع مرور کن ماه آخر فقط و فقط تست ...

من یه مشکلی دارم اینه که مثال میگم زیست دهم رو میخونم مرور میکنم‌ میرم یازدم رو بخونم دهم فراموشم میشه..یعنی نمیتونم هم زمان همشو با هم بلد باشم😢برا همه درسا اینجورم..تا الان چندین بار مرور کردم اما یادم میره..

آخه یه سری تکنیکا هستن ک واقعا آدم نیاز داره بدونه 

برو اون تکنیکا رو تو ی سری سایتا ک مال خود رتبه برتراس بخون 

هیچکس مث خود رتبه برتر نمیشه 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
من یه مشکلی دارم اینه که مثال میگم زیست دهم رو میخونم مرور میکنم‌ میرم یازدم رو بخونم دهم فراموشم می ...

من مشکلتو فهمیدم 

من خودم پشت کنکورم‌ ی سری تجربیاتی بدست آوردم اگ مبحوتی کمک کنم

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
من یه مشکلی دارم اینه که مثال میگم زیست دهم رو میخونم مرور میکنم‌ میرم یازدم رو بخونم دهم فراموشم می ...

عزیزم اگه میتونی از یه کتاب جامع و سبک 70/80 صفحه ای واسه مرور استفاده کن یا کلا یه کتابی نکات هر 3تا زیستو یه جا داشته باشه اگر هم نمیتونی نگران نباش منم مثل تو بودم تست که بزنی و نکته هاشو بخونی خود به خود مرور میشه

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<
من مشکلتو فهمیدم  من خودم پشت کنکورم‌ ی سری تجربیاتی بدست آوردم اگ مبحوتی کمک کنم

چیکار کنم بنظرت؟😢

عزیزم اگه میتونی از یه کتاب جامع و سبک 70/80 صفحه ای واسه مرور استفاده کن یا کلا یه کتابی نکات هر 3ت ...

کتاب جامع گرفتم ولی بیشتر تست محورن..همه نکات رو هم ک ندارن..همش میترسم کافی نباشن اونا

حداقل برای کنکور باید ۵۰ مرتبه هر کتاب زیست رو با تمرکز ودقیق بخونی

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
حداقل برای کنکور باید ۵۰ مرتبه هر کتاب زیست رو با تمرکز ودقیق بخونی

واقعا؟یعنی اونایی ک درصد بالا میگیرن اینقد خوندنش؟