نه بابام میگه من فقط حق دارم شیر بخورم،نوشابه ام نمیذاره بخورم چ برسه ب انرژی زا این چیزارو ...
اخی
خوبه خدا باباتو حفظ کنه
نه فعلا زنده ایم
⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه
⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه
خارجی؟؟😂😂😂 بابا با کلاس😂..عرق سگی از دل ایران بیرون زده که😂😂 ما هم فقط همینو در دسترس داریم اکثر اوقات😐😂
من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم
آره همه میگن گنگم بالاس ولی کلا آدم متواضعیم خوشم نمیاد خفن بودنمو ب رخ بکشم
اره مخصوصا اون قسمت قاشق چای خوری😂
مرسی انشالله شما هم ۱۲۰ سال عمر با عزت از خدا بگیرین😐🌹ازین تعارفا بلد نیستم همینو بپذیر لد ...
خعلی خوب گفتی اتفاقا
اورین
😂۱۲۰سال زیاده ولی همون ۸۰-۹۰راضیم
از شوخی گذشته اینو نخورین چون خیلی قاطی داره معمولا
یا از آشنای مطمئن بگیرین