2777
2789
نه بابام میگه من فقط حق دارم شیر بخورم،نوشابه ام نمیذاره بخورم چ برسه ب انرژی زا   این چیزارو ...

اخی 

خوبه خدا باباتو حفظ کنه 

نه فعلا زنده ایم

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن مال ما خارجیه بش میگن عرق سگی

اون اسیده لامصب 

میگم خلافت سنگینه😂

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 
ن مال ما خارجیه بش میگن عرق سگی

خارجی؟؟😂😂😂 بابا با کلاس😂..عرق سگی از دل ایران بیرون زده که😂😂 ما هم فقط همینو در دسترس داریم اکثر اوقات😐😂

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
آره همه میگن گنگم بالاس ولی کلا آدم متواضعیم خوشم نمیاد خفن بودنمو ب رخ بکشم

اره مخصوصا اون قسمت قاشق چای خوری😂

اخی  خوبه خدا باباتو حفظ کنه  نه فعلا زنده ایم

مرسی  انشالله شما هم ۱۲۰ سال عمر با عزت از خدا بگیرین😐🌹ازین تعارفا بلد نیستم همینو بپذیر لدفا😐

بی تو، بی فایده و بی هیجان است جهان🌍😖             مثل یک پنجره ک منظره اش دیوار است🖼🧱
مرسی   انشالله شما هم ۱۲۰ سال عمر با عزت از خدا بگیرین😐🌹ازین تعارفا بلد نیستم همینو بپذیر لد ...

خعلی خوب گفتی اتفاقا 

اورین  

😂۱۲۰سال زیاده ولی همون ۸۰-۹۰راضیم

خارجی؟؟😂😂😂 بابا با کلاس😂..عرق سگی از دل ایران بیرون زده که😂😂 ما هم فقط همینو در دسترس داریم اک ...

ن ما آبجو هم درست میکنیم ضمانتی ، در حد سنکوب

همه دنیام دخترم❤️
همین ک دیدی زیادی میخنده و چرت و پرت میگه دهنشو بو کن ،میفهمی

ن میخنده ن چرت و پرت میگه اتفاقا کلی چیز بهم یادذوری کرد فردا ۷صبم باید بره سرکار

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم           
عرق سگی برا ما شرابهَ😎😎

از شوخی گذشته اینو نخورین چون خیلی قاطی داره معمولا 

یا از آشنای مطمئن بگیرین