2777
2789
قسمت واژنش بسته شده کلا انگار چسبوندیش به هم

ببرش متخصص اورولوژی اطفال چیز مهمی نیست نگران نباش دختر من داشت آنی دکتر باز کرد دو هفته هم پماد زدم الان خوبه مشکلی هم نداره دکتر بهم گفت لباس تنگ نپوشون

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
آره این چسبندگی لابیاس و اصلا مشکل حادی نیست تو خیلی موارد بعده بلوغ خودبه خود رفع میشه اگرم اذیته ب ...

خب این یک سالشه گلم دکتر لازمه هنوز ب سن بلوغ نرسیده

عکاس کرمان    _mhdyekazemi پیج اینستا جهت هماهنگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من چند وقته دخترمو عوض میکنم لاشو همیشه باز میکنم ببینم کثیف نباشه الان یه مدته نمیزاره انگار که ...

برا منم چن روزه تا دست میزدم نمیذاشت همش میگف درد امشب بعد خواب دیدم نشون عمش دادم گف این چرا بسته س

ببرش متخصص اورولوژی اطفال چیز مهمی نیست نگران نباش دختر من داشت آنی دکتر باز کرد دو هفته هم پماد زدم ...

تو شهر کوچیک ما دکتر اطفال هس فقط فردا ببرمش بعدا هرجا لازم باشه میبرمش

خب این یک سالشه گلم دکتر لازمه هنوز ب سن بلوغ نرسیده

میگم دیگه 

دکتر بره براش پماد میده احتمال زیاد

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

عزیزم کلا نمیچسبه به هم مگر‌مادرزادی از شکم اوردنش بیرون اینحوری باشه احتمالا بزرگ شدن حالا نمیدونم ...

نه مادرزادی نبود چون چن دفعه آزمایش ادار گرفتم ازش دقت میکرد کیسه رو بچسبونم طبیعی بود والااااا

تو شهر کوچیک ما دکتر اطفال هس فقط فردا ببرمش بعدا هرجا لازم باشه میبرمش

من دخترمو بابت یه مشکل دیگه برده بودم متخصص اطفال اون حین معاینه متوجه شد بعد نامه داد ببرمش متخصص اورولوژی اطفال که متخصص اورولوژی باز کرد هم یه پماد داد هم ویتامین آد دو هفته اونا رو زدم .ناراحت نباش همین که فهمیدی خوبه .مامانم میگه دوستش این مشکلو داشته موقع ازدواج باز کردن البته خب چندیدن سال پیش بوده

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
نه مادرزادی نبود چون چن دفعه آزمایش ادار گرفتم ازش دقت میکرد کیسه رو بچسبونم طبیعی بود والااااا

پس مشکلی نیس اختلال هورمونیه

عکاس کرمان    _mhdyekazemi پیج اینستا جهت هماهنگی
برا من پوشکی هس هنوز دختر شما چن سالش بود متوجه شدین

حدود ۱۵ ۱۶ ماهه بود پوشک داشت هنوز