2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره داشت حین مصرف گذاشتم کنار برطرف شد 

موهایی که دراورده بود ریخت یا چی؟توروخدا منم خیلی نگرانم مقداری مو دراورده قبلا نداشت منم دیگه ترسیدم نزدم پمادو میگم ریختن موها یا همونا موندن 

موهایی که دراورده بود ریخت یا چی؟توروخدا منم خیلی نگرانم مقداری مو دراورده قبلا نداشت منم دیگه ترسید ...

موهاش خیلی کمه اونقدری نیست ک بگی همونا موندن من اتقلقا چون ترسیدم پیش غددهم بردم ببینه گفت نه نگران نباش مهم نیس چون پماد روزیاد زدی فقط باید۷روز میزدی من تقریبا ۴هقته زده بودم 

بزادخترم بیشترسینش سفت شده بود مثل سنگ ک اونم دوهفته بعدکنارگذاشتن پماد خوب شد 

وخدایی که بشدت کافیست
موهاش خیلی کمه اونقدری نیست ک بگی همونا موندن من اتقلقا چون ترسیدم پیش غددهم بردم ببینه گفت نه نگران ...

من دخترم چسبندگی زیادی داشت دو هفته زدم براش کامل بر طرف شد بعد دکترش گفت هروقت دیدی داره میچسبه یکم براش بزن منم هر از گاهی از پایین واژنش یذره میچسبید خیلی خیلی جزئی براش میزدم تا اینکه دیدم یه ذره مو در اورده که قبلا نداشت یعنی فقط خودم میفهمم که همیشه میبینمش ،منم دیگه قطعش کردم دیگه هم نمیزنم فعلا دارم با وازلین چرب میکنم انشاالله دیگه نچسبه،گلم لطف کردی منو از نگرانی در اوردی و جوابمو دادی خدا دخترتو برات نگه داره سالمو سلامت انشاالله 

دکتر نوشته براش؟حتما دکتر ببر ببین چی میگه بعد چون کلی عوارض داره عزیزم

دخترتون همون یه بار گرفت باز تکرار نشد من دخترم ۳ ماهش بود دکتر باز کرد الان فکر می کنم باز میاد

خدایا مواظب عشقم و دخترام باش   

سلام دختر من هم همین طور هست من متوجه نشدم می گفت سوز میده چک کردم دیدم بسته بردم دکتر همین پماد هرمونی رو داد یه دوسه بار با گوش پا کن زدم بعد از عوارضش ترسیدم

تو نی نی سایت در این مورد می خوندم یکی هم همین مشکل رو دخترش داشت مادر بزرگش بهش گفته بود با روغن گاوی اون چسبندگی رو چرب کنه و خوب شده بود منم انجام دادم با گوش پاک کن و روغن زرد گاوی خدا را شکر باز شد