2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا زویا پیرزاد از بهترین رمان نویسان ایرانی هست و سبک جدیدی از داستان نویسی رو وارد داستان های ایرانی کرد...

چیزی شبیه فیلم های اصغر فرهادی

این کتاب درباره زنی هست تنها و مستقل بین سنت و مدرنیته...

کلا زویا پیرزاد از بهترین رمان نویسان ایرانی هست و سبک جدیدی از داستان نویسی رو وارد داستان های ایرا ...

جالبه

حتما میخونمش ممنون

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
کلا زویا پیرزاد از بهترین رمان نویسان ایرانی هست و سبک جدیدی از داستان نویسی رو وارد داستان های ایرا ...

ممنون از معرفیت

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     

عزیزم اخر این کتابو من خوب متوجه نشدم

اخر آرزو تصمیم گرفت ازدواج بکنه یا ن!