2777
2789
عنوان

با حسادت و لجبازی بچه اول چه کنم؟؟

368 بازدید | 13 پست

بچه اولم 5سال و نیم و دومی 1ماهشه هردو پسرن

پسراولم خیلی اذیت میکنه نوزاد رو امروز میخاست از گهواره بندازش سرشو فشار میده میاد کنارش و بلند داد میزنه که بترسه

با اینکه سعی کردم توجهم کم نشه براش مرتب کادو و اسباب بازی خریدم نقاشی میکششم باهم قصه میگم براش و... 

ولی با وجود کلی تذکر.کاراشو بازم تکرار میکنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از قبل آمادش نکردین برای ورود یه کوچولوئه جدید؟؟؟

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

وقتی بچه دومت رو اذیت میکنه اصلا سرش داد نکش یا نگو نکن بکن و این حرفا

خیلی عادی سریع بچه رو از دستش بگیر و هیچی نگو

هرکاری کرد بی تفاوت باش 

بچه اول میخواد توجهت رو جلب کنه ولی تو عادی برخورد کن تا اونم دست برداره

الهیییی

کلا بچه ی اول از لحاظ روحی یه مقدار پسرفت میکنه 

بعد کم کم درست میشه

خیلی خوبه که بهش اهمیت میدی سعی کن حرفای خوب زیاد بهش بزنی 

بهش اعتماد بنفس بده و گاهی مسئولیت داداششو بده بهش و دورادور هواشونو داشته باش 

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

بی توجهی به کاراش نسبت به نی‌نی

مراقبت حداکثری از نی‌نی و دور از دسترس قراردادنش

توجه به بچه ها فقط در یک چیز خلاصه میشه : بازی بازی بازی، نه کادو و نه هیچ چیز دیگه جای بازی جذاب و باهمه وجود مایه گذاشتن برا بازی رو نمیگیره

وقتایی که نی‌نی خوابه وقت مستقل برای بازی با پسرتون بذارید

(فرزندان خودم چهار سال و شش ماهه هستن)

حس حمایتگری توی پسر اولت ایجاد کن . ی کاری کن حس کنه باید از پسر دومت حمایت کنه . 

مثلا من ۵ سالم بود آجیم ب دنیا اومد . اینقدر قبلش چشم انتظار بودم و کمک مامانم میکردم .‌ بعدش هم همینجور .

مثلا بهش بگو تو داداش بزرگتری مثل بابا میمونی واسش😂یا ازش کمک بخواه . بگو ببین چقدر کوچولوه . تو باید کمک کنی بزرگش کنیم . چون تو پسر مهربون و عاقلی هستی. ازش بخواه وسایل بچه رو بهت بده . یا نثلا واسه بچه قصه و شعر بخونه

وقتی بچه دومت رو اذیت میکنه اصلا سرش داد نکش یا نگو نکن بکن و این حرفا خیلی عادی سریع بچه رو از دست ...

امشب داد زدم چون همیشه عادی بودم رعایتشو میکردم اما دیگه شورشو دراورده