2777
2789
عنوان

بی بی چک

216 بازدید | 14 پست

خانوما کسی بوده روز 27 پری بی بی چک استفاده کنه و منفی بشه بعد باردار باشه؟😔

امروز روز 27 پریودمه با کلی ذوق برای اولین بار بی بی چک استفاده کردم منفی بود خیلی خورد تو ذوقم😢 کسی بوده باردار باشه بی بی چکش منفی بشه؟ 

این ماه برای اولین بار لتروزول خوردم بدون امپول گاهی اوقات هم زیر دلم و تخمدانم تیر میکشه فکر کردم باردارم😢😭

همیشه ازمن ب تو نصیحت ی هفتع بعد پریود تست بزن

بعدشم ب علائم دل خوش نکن

ادم ناذاامید میشی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من🌼🎀بعدسه روزازوقت پریود گذشت منفی شد پریودبودم ولی مث همیشه نبود ازمایش دادم مثبت شد ب دکترگفتم گ ...

خوش به حالت عزیزم پس من اگه از پریودم بگذره باید برم آزمایش بدم؟ 

پریودم نامنظمه یه وقتایی 30 روزه پری میشم یه موقع 28 یا 32 الان باید تا چند روز صبر کنم و بعد برم آزمایش بدم؟ امروز 27 پری هستم 

مبارکه عزیزم ان شاءالله به سلامت بیاد تو بغلت  برای منم دعا کن

انشاالله قسمت همه ی منتظرا...

انشاالله دامنت سبز بشه گلم💐🙏🏽😊

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
خوش به حالت عزیزم پس من اگه از پریودم بگذره باید برم آزمایش بدم؟  پریودم نامنظمه یه وقتایی 30 ...

اره بذاربگذره بعد..بعضی پریودهالانه گزینی هست ک خون کمترومدت زمان کمترازپریودهست تشخیص داده میشه..من 1سال اقدام بودم ولی باورکن خسته شدم تواون ماه ازپشت گوشم انداختم تواون ماه هم باردارشدم بهش اصلافک نکن فقط دستورات پزشک روانجام بده  ....انشاءالله دامن همه منتظراسبزبشه...🌼🎀

اره بذاربگذره بعد..بعضی پریودهالانه گزینی هست ک خون کمترومدت زمان کمترازپریودهست تشخیص داده میشه..من ...

مرسی چشم 

دعا کن زود باردار بشم 😢 شما بدون دارو باردار شدی؟ 

مرسی چشم  دعا کن زود باردار بشم 😢 شما بدون دارو باردار شدی؟

آره دارو نخوردم رفتم سونودو ماه قبلش فولیکول 21داشتم...انش دامنت سبزشه ی کوچولوی موچولو بیاد توزندگیت البته سالم هم باش🌼🎀

هرچی فکر کنین به بچه دار شدن اینجوری استرس بیشتر دارین و احتمال بچه دارشدنتون کمتر میشه سعی کنین ذهنتون درگیر نکنین اینجوری بهتر نتیجه میگیرین..ان شاالله به زودی مامان بشین🙏