2777
2789

امروز ی حرفی زد مادرشوهرم ک خیلی دلخور شدم ولی ب ی ورم گرفتم چون میدونم ب شوهرم بگم طرف اونو میگیره و هیچوقت طرفداری منو نمیکنه

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کم میگم ولی خودش گاهی میفهمه اصن ازشون سرد شدم

قرار بود بریم مسافرت باهاشون گفتم بیام عصبی میشم داغون میشم اگرم بیام فقط بخاطر تو میام و جواب میدم خودتم ک پشتمی

گفت من واسه روحیه تو میخاستم بریم ـگفتم ببخشید ک نمیتونی با خانوادت بری تفریح 

من بگم میره مستقیم میزاره کف دست مادرش با اونم بحثش میشه..

خودم ناراحت میشم پسرشو بزرگ کرده تحویل من داده بعد بخاطر من باهاش بحثش میشه 

کلا یکی دوبار پیش اومده..

واقعا اعصابت بهم نمی ریزه؟

خب من روابطم محدوده بعدم اوما کلا با من متفاوتن جوری حرف میزنن که تو فرهنگ من بی احترامیه جوری با مهمون رفتار میکنن که انگار مزاحمه دوست دارن از همه چیز آدم خبر داشته باشن و با اصول من توهین به حریم خصوصی دیگرانه خب با این همه تفاوت اصلا حرفی نمیمونه

خب من روابطم محدوده بعدم اوما کلا با من متفاوتن جوری حرف میزنن که تو فرهنگ من بی احترامیه جوری با مه ...

شوهرت ناراحت نمیشه کم می ری؟ من مجبورم وگرنه تا کم می رفتم

سخته میدونم ولی بپذیر که تو فقط با یک نفر زندگی میکنی نه با یه قوم پس فقط اون عضو خانوادته.سرسنگین باش محترم باش به خودت اهمیت بده زیاد همیشه تو دسترس نباش که اونا هم اینو بفهمن و بدونن باید درست رفتار کنن بزار فکر کنن تو زود رنجی و زود ناراحت میشی هیچی نمیشه بیشتر مواظب رفتارشونن و البته بزار اینم رو بفهمن که اهمیتی تو زندگیت ندارن باور کن عدم صمیمت تو این موارد خیلی بهتره