2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محبوبه و حمید پارسا قبلا زن و شوهر بودن حمید تو جنگ ترکش میخوره تو سرش و دکترا ازش قطع امید میکنن یه دختر دو ساله به اسم هستی هم داشتن که نفس تنگی داشته و دکترا از اون هم قطع امید کردن در این شرایط محبوبه افسرده و معتاد میشه و مجبور میشه طلاق بگیره و با منعم ازدواج کنه که با زن اولش فرشته به مشکل خورده محبوبه و منعم میرن خارج و سیاوش پسر فرشته رو هم با خودشون میبرن حمید پارسا هم با دوست دوران جنگش از قدیم رفت و آمد داشته و بچش رو به افسانه بانیان(مدیر هنرستان) که همسر دوستش هست میسپره افسانه هم هستی رو میده به خانواده تجلی و اونا اسمشو میزارن زهره بعد از ۱۵ سال سیاوش بر اثر اعتیاد میمیره و محبوبه و منعم برمیگردن ایران و محبوبه میخواد طلاق بگیره

سر و کله حمید پارسا هم جلوی هنرستان افسانه بانیان پیدا میشه و دنبال هستی میگرده و حمید پارسا داره دچار فراموشی تدریجی میشه فرزانه دختر بزرگ خانواده تجلی که دختر خودشون هست دانشگاه تهران قبول میشه و اونا تصمیم میگیرن بیان تهران افسانه قضیه حمید پارسا رو میگه و اونا کمی میترسن تا زمان اسباب کشی ناصر تجلی فرزانه رو میفرسته خونه افسانه همون موقع محبوبه هم از خونه منعم میزنه بیرون و میره خونه افسانه سراغ حمید و بچش و با فرزانه آشنا میشه فراز برادر منعم هم که محبوبه رو زیرنظر داره یه روز کیف فرزانه رو که جا مونده میبره دانشگاهش بهش تحویل میده و ازش خوشش میاد

سر و کله حمید پارسا هم جلوی هنرستان افسانه بانیان پیدا میشه و دنبال هستی میگرده و حمید پارسا داره دچ ...

ممنون که توضیح دادی 

منم از آی فیلم دارم می بینم 

اخه چیزی که شما توضیح دادی یعنی منعم زن داشته (فرشته)و هنوز جدا نشده بوده می ره محبوبه رو می گیره می رن خارج با بچه ی منعم که از فرشته ست؟

آخه محبوبه چطور می گه منعم به من خیانت کرده و چنو وقته با ی زن دیگه هست و کار از این کارا گذشته ...بعدش بهرنگ علوی که همون فراز برادر منعم باشه چرا رفت ی جای خلوت داشت گریه می کرد؟تقصیر فراز این وسط چیه

زن داداشش که محبوبه باشه ی چیزایی گفت من متوجه نشدم کسی که اومد تو زندگی منعم)((زنی که محبوبه ازش حرف می زنه)) کی بود؟

اون زن که تو خونه ی منعم هست و پسرشو از دست داده زن اول منعم بوده که جدا شدن احتمالا ..ولی مادرشوهره خیلی بیشتر از محبوبه تحویلش می گیره 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم