تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
فقط یکم از نوار بهداشتی بهتره،خیلی بهداشتو باید رعایت کنی،احتمال عفونتش زیاده،چرا کاپ استفاده نمیکنی؟البته اگه متاهلی
صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....
کاپ میتونم استفاده کنم خب کاپ عفونت نمیاره؟ اذیت نمیکنه؟
نه عزیزم،کاپ الان تو همه دنیا استفاده میشه،تامپون برای بدن ضرر داره،پرزای ریزش ،و عفونت از موندن خون توی بدن،اما کاپ بهتره،خیییییلی
صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....
ممنون از راهنماییت😍😍😍😍😍😍 من کاپو دیده بودم شکلشو فکر میکردم اذیت میکنه
یکم کنار اومدن باهاش سخته،خودتو راضی کنی اونو تو بدنت تحمل کنی،ولی اینطور که میگن ضررش از همه چی کمتره🤩