2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری مشتاق اصفهان

287 بازدید | 6 پست

سلام خانمها کسی رفته مرکز ناباروری مشتاق، پیش دکتر احمدی کسی تونسته نوبت بگیره، اگر بله چطور نوبت گرفتید پیششون، کسی نتیحه گرفته؟

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

من پارسال رفتم ...ولی خب چون میخواستم ای وی اف بشم راحت نوبت بهم دادن قبلا پرونده داشتم ی سری ازمایش و سونو بردم ودکتر همون موقع سونو کرد و دارونوشت واسه ای وی اف ولی من نرفتم 😭

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
من پارسال رفتم ...ولی خب چون میخواستم ای وی اف بشم راحت نوبت بهم دادن قبلا پرونده داشتم ی سری ازمایش ...

ای جان چرا عزیزم برو پیگیر کارت شو، منم بد دکترم و بی همت ولی فردا صبح میخام برم مرکز ببینن مشگل کار از کجاست، خدا کنه بتدنم نوبت دکتر احمدی رو بگیرم

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان چرا عزیزم برو پیگیر کارت شو، منم بد دکترم و بی همت ولی فردا صبح میخام برم مرکز ببینن مشگل کار ...

ندارم که هزینه زیاد اونجا روبدم حالا میخوام برم تو بهشتی نوبت دارم ...دعاکن انشالله ماه دیگه سیکل ای وی اف شروع میشه

ندارم که هزینه زیاد اونجا روبدم حالا میخوام برم تو بهشتی نوبت دارم ...دعاکن انشالله ماه دیگه سیکل ای ...

اخی الهی اره منم قبلا همینجور بودم نداشتم و هر سری که میرفتم هزینه های زیاد میگرفتن اما امروز رفتم و یه ازمایش و ویزییت دکتر و پاپ اسمیر و سونو واژینال شد 860تومان چاره ایی ندارم باید هر جور شده برای سریای بعدم پول جور کنم و گرنه دارم میرم تو 35سال و بارداری سختر میشه

اخی الهی اره منم قبلا همینجور بودم نداشتم و هر سری که میرفتم هزینه های زیاد میگرفتن اما امروز رفتم و ...

وای خدای من چقدر زیاد 😭انشاالله ک زود زود تا اخراین سال نی نی داربشی ...

وای خدای من چقدر زیاد 😭انشاالله ک زود زود تا اخراین سال نی نی داربشی ...

ممنون عزیزدلم دعا کنید لطفا برای من و هرکسی میخاد دامنش سبز بشه واقعا دوا دکتر کردن هم هزینه های زیاد داره که واقعا باید شاید از شکم و همه چیزمون بزنیم تا بتدنیم کاری کنیم، توکلم بخداست