2777
2789
منم کلی چیا ازشون دیدم ب نظرتون کار درستیه ک به کسایی اعتماد کنم ک ی روز مادرش ب شوهرم میگفت طلاقش ...

عزیزدلم ببخش این رو میگم...ولی انسان عاقل از یک جا نباید دوبار ضربه بخوره...شما وقتی اخلاق مادر شوهرت رو دیدی نباید حماقت کنی....ما هرچی ضربه میخوریم از سادگی و گذشتمون و اعتماد کردن دوباره مون هست....منم دوران عقد م خیلیی از این اعتمادها کردم ولی نه تنها قدر دان نبودند بلکه بدتر وظیفه میدونستند و طوری وانمود میکردند که کاری انجام ندادی...کلی سکه های عقد و پول های عقد رو دو دستی دادم ولی در نهایت کلییی تاسف خوردم به سادگیم....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فایده نداره خب. اینم میگه دوست دارم طلاق نمیدم نمیدونه من بهش حرومم چون اون طلاقم باطل نشده بوده

وامشکل جنسی داره ها مگه دست خودشه اگرمطمئنی ک ناتوانِ میتونی درخواست طلاق بدی و بفرستنش پزشک قانونی وثابت بشه حق طلاق باتوعه میتونی تمام حقوحقوقتم بگیری

وامشکل جنسی داره ها مگه دست خودشه اگرمطمئنی ک ناتوانِ میتونی درخواست طلاق بدی و بفرستنش پزشک قانونی ...

میشه فسخ نکاح و هیچی تعلق نمیگیره از وکیل پرسیدم. حالم خیلی بده همه میگن طلسمت کردن 

عزیزدلم ببخش این رو میگم...ولی انسان عاقل از یک جا نباید دوبار ضربه بخوره...شما وقتی اخلاق مادر شوهر ...

منم میدونم اگر طلاهامو بدم ن تنها بعدا بهم برنمیگردونه ک هیچی دوروز دیگه میگه برو خونه بابات.فعلا لنگ طلاهاس ک پیشمه

ای آبجی تو ی گرفتاری افتادم که انگار طلسم شدم. تازه این دومی ناتوانی جنسی داره 

عزیزمممم...مریم جان حتما این مشکل رو همین دوران دنبال چاره اش باش....نامزد سابق منم ناتوانی داشت و کلاااا سرد مزاج بود....اصلادر طول هشت ماه نامزدی وعقد هیچ میل و کششی که در مردان جوان طبیعی هست در وجودش ندیدم....حتما پیگیری کن مشکل اش حل شدنی باشه که ان‌شاءالله باشه ...چون زندگی با مرد سرد مزاج سخته ....... انشاءالله که همه اتفاقات طوری پیش بره که  به خیر وصلاحت باشه... 

عزیزمممم...مریم جان حتما این مشکل رو همین دوران دنبال چاره اش باش....نامزد سابق منم ناتوانی داشت و ک ...

منم همیناروتجربه کردم توطول نامزدی وعقداصلایباردستمونگرفت بغلم نکردایناتوقع زیادیِ توعقد؟؟؟😔

منتظربودمن بهش درخواست بدم منم خب دخترم خجالت میکشم دوست داشتم نازموبکشه 

وامگ داریم اون مشکل داشته و ب تونگفته چجوری هیچی بهت نمیرسه

عزیزم نامزد سابق من هم داشت ولی نگفته بود..دوران عقدنمیشه زیاد پیگیری کرد و دنبال حق و حقوق بود به خصوص اگر باکره باشی..  اگر راحت طلاق بده  به قولی آدم کلاهش رو باید بالا بندازه 

عزیزم نامزد سابق من هم داشت ولی نگفته بود..دوران عقدنمیشه زیاد پیگیری کرد و دنبال حق و حقوق بود به خ ...

ن باباماب کم قانعیم من پیش هروکیلی رفتم گفتن کدوم شرایط طلاقوداری اگربشه ثابت کردمیشه ب حقوحقوقتم برسی

ولی من خودم حوصله کشمکشوندارم و میگم مهرم حلال جونم ازاد

ن باباماب کم قانعیم من پیش هروکیلی رفتم گفتن کدوم شرایط طلاقوداری اگربشه ثابت کردمیشه ب حقوحقوقتم بر ...

من که دیگه نامزدم اینقدر ضعف داشت که این مشکلش توش گم شده بود.....در واقع به خاطر خیلی دلایل دیگه جدا شدم ...و دیگه نخواستم از طریق این مشکل پیگیری کنم...گفتم صورت خوشی نداره دیگه....نخواستم حالا که داریم جدا میشیم عزت اش خورد بشه