2777
2789
عنوان

من و مشکل همیشگی

1138 بازدید | 18 پست

شرمنده که با مشکل همیشگیم مزاحم میشم

باز هم تعطیلات شد و من عزا گرفتم

از فردا صبح برادر شوهرها م و مادر شوهرم میرن ویلا ما

فردا ظهر هم شوهرم میاد دم در اداره تا بریم و بهشون ملحق بشیم برای 3 روز خدمت گزاری 

3 روز مهمونداری 

به شوهرم گفتم تو برو من نمایم حتی خواستی بچه ها رو هم بذار من بمونم خونه آرامشم بیشتره

یا آگه بیام پس فردا ظهر به مدت یک روز 

بیشتر از این ظرفیت ندارم

بخدا خسته ام 

هر هفته مهمون اون هم مهمون شب موندنی 

هر هفته یکی دو شب ذله شدم

بله بهش بگو خواستی شما برو من انتطار دارم خونه دور هم باشیم .از شلوغی اذیتم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا خودت ارزش قائل باش اگرم رفتی بگو خودشون کار کنن

نمیشه 

یک سری کارها آخرش برا میزبان

من دو تا بچه کوچیک 3 و 6 ساله هم دارن

همه میرن تفریح من باید با دو تا بچه بمونم خونه نهار و شام بپزم

نمیشه  یک سری کارها آخرش برا میزبان من دو تا بچه کوچیک 3 و 6 ساله هم دارن همه میرن تفریح من ...

خوب تو مواقع اینطوری باید شام و نهارشون حداقل با خودشون باشه .نباید رو بدی.شما ک دعوت نکردی 

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
نمیشه  یک سری کارها آخرش برا میزبان من دو تا بچه کوچیک 3 و 6 ساله هم دارن همه میرن تفریح من ...

ای وای چ پررو

کسی ک هر هفته بیاد دیگه مهمون نیس ک

کار بده دستشون

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

والا عمو ما باغ داره هروقت میریم مهمونشو تو باغ غذا رو با خودمون میبیریم تازه عمو هم میاد باهامون میخوره .بعدشم تر و تمیز تحویل میدیم برمیگردیم

خوب تو مواقع اینطوری باید شام و نهارشون حداقل با خودشون باشه .نباید رو بدی.شما ک دعوت نکردی 

توی خونه تفریحی خیلی کار هست 

کسی برا آدم دستشویی نمیشوره 

حیاط نمیشوره 

دستمال کثیف آشپزخانه و ملحفه نمیشوره

من داغون شدم بخدا

بدم میاد اطرافیا سو استفاده کنن .هر هفته برن از مکانتون استفاده کنن

والا عمو ما باغ داره هروقت میریم مهمونشو تو باغ غذا رو با خودمون میبیریم تازه عمو هم میاد باهامون می ...

شب میمونید?

داستان مهمونی که 3 شب بمونه اون هم 14 نفر باهم خیلی متفاوته 

مهمون یک وعده دو وعده نه 9 وعده 

2 وعده با خودش بیاره 8 وعده باید بپزم

شب میمونید? داستان مهمونی که 3 شب بمونه اون هم 14 نفر باهم خیلی متفاوته  مهمون یک وعده دو وعد ...

خوب نپز .فقط به اندازه خودتون بپز میفهمن ک ا نا هم باید خرج کنن و زحمت بکشن .به نظرم انقدر بهشون رسیدی ک پر رو شدن .

ما یک وعده اونم با خودمون میبریم.بیشتر رومون نیس بمونیم

بدم میاد اطرافیا سو استفاده کنن .هر هفته برن از مکانتون استفاده کنن

این مهمونها یکساله نیومد ولی من تا حالا تنها نبودم اونجا بالاخره هر هفته یه ننه قمری پیدا میشه راه بیوفته

خوب نپز .فقط به اندازه خودتون بپز میفهمن ک ا نا هم باید خرج کنن و زحمت بکشن .به نظرم انقدر بهشون رسی ...

فاصله اونجا 2 ساعته کسی که بیاد به راحتی بر نمیگرده 

کسی را که بردی با خودت برمیگرده