2777
2789
عنوان

نوشتع پرت من💛🧿

420 بازدید | 52 پست

ماهی کوچک درون سینه ام وحشی و درنده شده است  و میخواهد تمام حصارهای دورش را بشکافد و بیاید بیرون انگار ان هم خسته است ،خسته از ادمی که ازارش میدهد و ریتم منظم نبضش را بهم ریخته ،راستش خیلی دلم میخواهد به اون عضو کوچک قرمز بگویم که من هم از دست خودم خسته ام بریده ام اما غرورم اجازه نمیدهد و سفت و سخت ایستاده ام و انگشت اشاره ام را با قیافه ای حق به جانب طرف خود او گرفته ام و ان را مصوب تمام بدبختی ها و این بدبیاری ها میدانم

جفتمان خسته از یک نفر هستیم،کاش میشد خیلی مسالمت امیز میشد به ان قرمز کوچک دوست داشتنی بگویم  من دیگر توان زیستن ندارم تو دیگر دریا نرو

اینگونه پایانی شیرین خواهیم داشت

ژینانوشت🤍

چرت نوشتم و چرت نویس خوبیم 

🤙🏻عذر

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من عجیب با این ماهی کوچیک های نوشته هات همزاد پنداری میکنم. از بچگی همش حس میکردم یه ماهی کوچولو دارم تو خودم😂😍. وقتی ناراحت میشم اونم وول میخوره

سی پاره منم ترک چله کن....
من عجیب با این ماهی کوچیک های نوشته هات همزاد پنداری میکنم. از بچگی همش حس میکردم یه ماهی کوچولو دار ...

منم همین حسو دارم هیچوقت دوست ندارم بگم قلب

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

منم همین حسو دارم هیچوقت دوست ندارم بگم قلب

اره دقیقا.

حالا جالبه من حس میکنم اون تو تنگ و وقتی دلم بشکنه تنگه هم می شکنه. حس بچگانه اس از همون بچگی باهام بود. ولی جالبه

سی پاره منم ترک چله کن....
اره دقیقا. حالا جالبه من حس میکنم اون تو تنگ و وقتی دلم بشکنه تنگه هم می شکنه. حس بچگانه اس از همون ...

منم همینجوریم 

حسمو دوست دارم

اوهوم😍🥰 فک نمی کردم کسی مث من این حسو داشته باشه😂😑

😂😂😂😂من کع تموم نوشتع هام واس ماهیمع