2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من وزنم ثابته رژیم شوک گرفتم 

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

یکی راهکار بده از تنبلی و بی انگیزه گی و کسلی دربیام یجووووری کسلم که دلم میخواد فقط یه گوشه لم بدم حال ندارم بلند شم الان خونه عین میدون جنگه پسرم هی داره آشپزخونه رو خالی میکنه وسط پذیرایی😭

رژیممو از  قبل عید ول کردم 3 کیلو برگشته😭😭😭😭😭

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

ورزش هیج فایده ای نداره فقط باید کم بخوری من سری قبل ورزش هم میکردم ولی تو دوهفته ۴ کیلو اضافه کردم اگر میخوای چاق نشی باید قید غذا خوردن تا مرحله سیری رو بزنی 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
یکی راهکار بده از تنبلی و بی انگیزه گی و کسلی دربیام یجووووری کسلم که دلم میخواد فقط یه گوشه لم بدم ...

ویتامین بخور حتما چیزیت کمه ویتامین دی بخوری تو یه ماه دو کیلو از وزنت کم میشه😁

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
ویتامین بخور حتما چیزیت کمه ویتامین دی بخوری تو یه ماه دو کیلو از وزنت کم میشه😁

آخه ویتامین دی میگن نباید زیاد خورد ماهی یدونه بخورم یعنی؟ 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
آخه ویتامین دی میگن نباید زیاد خورد ماهی یدونه بخورم یعنی؟ 

آره 

2790
2778
2791
2779
2792