ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊 با تشکر
یکی راهکار بده از تنبلی و بی انگیزه گی و کسلی دربیام یجووووری کسلم که دلم میخواد فقط یه گوشه لم بدم حال ندارم بلند شم الان خونه عین میدون جنگه پسرم هی داره آشپزخونه رو خالی میکنه وسط پذیرایی😭
رژیممو از قبل عید ول کردم 3 کیلو برگشته😭😭😭😭😭
اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
ورزش هیج فایده ای نداره فقط باید کم بخوری من سری قبل ورزش هم میکردم ولی تو دوهفته ۴ کیلو اضافه کردم اگر میخوای چاق نشی باید قید غذا خوردن تا مرحله سیری رو بزنی
یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم