gogolche مدیر استارتر عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 14579 عنوان ترش شدن شير 2567 بازدید | 8 پست دوستان من ي روز كامل از ي سينم شير ندادم ب بچم الان شيرم ترش شده ؛ بايد بدوشم كاملا تموم شه شيرش ؟ بعدش اكي ميشه يا تا آخر ديگه ترش ميمونه ؟ 1399/03/12 | 19:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_طاها۹۷ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 25077 یکم بدوش درست میشه شیر مادر ترش نمیشه ک☹ توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی
دلبر۵۶۵۶۷۷ عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 6722 بچها ببخشید میدونم بی ربطه اما ی تاپیک عالییی اموزش قانون جذب بهم معرفی کنید حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
gogolche مدیر استارتر عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 14579 یکم بدوش درست میشه شیر مادر ترش نمیشه ک☹ چرا ديشب ب بچم شير ميدادم ديدم نميخوره هي سينه رو درمياره ؛ خودم يكم مزه كردم ترش بود ؛ ي روز كامل ندادم از اون سينه خيلي بد مزه شده
مامان_طاها۹۷ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 25077 چرا ديشب ب بچم شير ميدادم ديدم نميخوره هي سينه رو درمياره ؛ خودم يكم مزه كردم ترش بود ؛ ي روز كامل ن ... بدوش سینت یکم سبک بشه معلوم شیر تخلیع شده شیر حدید تولید میشه توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی
gogolche مدیر استارتر عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 14579 عزیزم شما ترشی شیرت درست شد؟ من هرکار میکنم درست نمیشه. ن عزيزم كلا با ي سينه شير ميدم با سينه ديگم نميتونم و باز دوباره ترش شد ؛ بايد تخليه كنم شير تازه بياد ك حوصله ندارم
الی_گل_گلی عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2686 ن عزيزم كلا با ي سينه شير ميدم با سينه ديگم نميتونم و باز دوباره ترش شد ؛ بايد تخليه كنم شير تازه بي ... من هرچی تخلیه میکنم فایده نداره همچنان ترشه. دیگه بچه شیرم رو نمیخواد . دارم شیر خشک میدم .