2821
2789
عنوان

پاهام

1465 بازدید | 22 پست

بچه ها خوش اندامم و خوشکل ریا نباشه عالیم بخداااااا دستام ظریف همه چیم اوکیه بینیمم عمل کردم ماه تر شدم ولللللی پاهاااااااام متنفرم ازشون دوس دارم صندل استفاده کنم به نظرتون چیکارررررر کنممممم

اینکه شد ماجرای طاووس😀😐

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیکارررر ککنممممم😪😪😪😪😪

هیچی راضی باش هر خوشگلی ی ایرادی داره😉

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
نمیشعععع من از این بیشعورام ک قانع نمشه

بده ببرن😒

دیوانه هههه

😂 😂 🤗

2824
2823
2791
2779
2792