چاکلت لاوا کیک♥ طرز تهیه: شکلات 120 گرم آرد 2 ق کره 80 گرم تخم مرغ 2عدد وانیل 1ق چ پودر قهوه فوری 1 ق چ شکر 4 ق غ ابتدا شکلات رو به صورت بن ماری ذوب میکنیم . بعد کره رو توی شکلات می اندازیم تا آب بشه. بعد پودر قهوه فوری رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط کرده از روی حرارت بر میداریم. تخم مرغ و وانیل و شکر را در ظرفی جداگانه با هم زن برقی میزنیم تا سفید رنگ بشه. بعد شکلاتی که از حرارت افتاده و خنک شده رو بهش اضافه میکنیم و اونقدر با هم زن میزنیم تا روش حباب های ریزی ایجاد بشه. توجه کنید شکلات اگه داغ باشه موجب پختن تخم مرغ میشه . پس از سرد بودنش اطمینان داشته باشین. در آخر آرد رو توش الک میکنیم و با لیسک هم میزنینم. کف قالب رو با کره چرب کنید و مواد رو توش بریزید . من از قالب کاپ کیک استفاده کردم و توش کاغذ های مخصوصشو گذاشتم . اینطوری ریسک چسبیدن کیک به کاف قالب صفره. اما اگه ازین قالب ندارید تو هر قالبی که خواستید بریزین و بعد از اینکه کره مالیدین سطحشو پودر کاکائو الک کنید توش بعد قالب رو چپ کنید تا اضافه های پودر کاکائو بریزه بیرون بعد مایه رو تو قالب بریزین. و اون رو توی فر از قبل گرم شده با دمای 210 درجه به مدت 8-10 بسته به فرتون بپزید. این کیک پخت زیادی لازم نداره . همینکه دیدین روش یه لایه گرفته از توی فر بیارینش بیرون. چون اگه بیشتر بپزه اون مواد مایع توش کمتر خواهد بود. در مورد ارد هم بگم که بیشتر از 2 قاشق نریزید و فکر نکنید کمه. بقیه مواد رو هم دقیقا همن اندازه بریزید تا نتیجه کارتون خوب در بیاد.
مواد لازم : مایه خمیر یک قاشق غذاخوری - شکر 3 قاشق غذاخوری - آب ولرم سه چهارم پیمانه - تخم مرغ 2 عدد - وانیل نوک قاشق چای خوری - نمک نصف قاشق چای خوری - فلفل سیاه یا قرمز نوک قاشق چای خوری - روغن مایع 3 قاشق غذاخوری - ماست معمولی یک پیمانه - جوش شیرین نصف قاشق چای خوری و آرد الک شده 5 پیمانه ( اضافه تر تا وقتی که خمیر به دست تمیز نچسبد. منظور از دست تمیز دستی است که با آن کار نکرده اید و خمیری به آن نچسبیده است ) . طرز تهیه : * مایه خمیر + یک قاشق غذاخوری از کل شکر + یک قاشق غذاخوری آرد . اینها کاملاَ مخلوط شده ،آب ولرم روی آن ریخته شده با هم زدن گلوله های ایجاد شده صاف شود. درب کاسه گذاشته شده ، در جای گرم به مدت 10 دقیقه گذاشته شود تا وقتی که مایه خمیر عمل کرده، کف آن حالت محدب داشته باشد . * تخم مرغها + باقیمانده ی شکر + وانیل + نمک و فلفل . کاملاَ میکس شوند. *جوش شیرین روی ماست ریخته شده هم زده شود تا بالا بیاید . در این موقع به مخلوط تخم مرغ اضافه شود . * مایه خمیر عمل کرده و روغن مایع نیز اضافه شده ، مخلوط کاملاَ هم زده شود . * آرد کم کم اضافه شده ابتدا با میکسر سپس با دست به خورد خمیر برود . * خمیر روی سطح کار کاملاَ ورز داده شود تا حالت الاستیک و براق پیدا کند. * خمیر درون کاسه گذاشته شده ، رویش با نایلون پوشیده شده ، به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت داده شود . در مدت استراحت خمیر یکی دو بار پف آنرا با ورز دادن بخوابانید سپس رویش را مجدداَ بپوشانید . * بعد از استراحت خمیر آنرا روی سطح کار آردپاشی شده به قطر 2 میلیمتر پهن کرده ، با قالب گرد متناسب با قالب پیراشکی برش داده ، از مایه درونی وسط خمیر گذاشته ؛ قالب را فشار دهید تا بسته شود و اضافه های خمیر گرفته شود . * پیراشکی ها را بهتر است روی سینی که داخل آن دستمال آشپزخانه ی خشک و تمیز انداخته اید بچینید . چون لازم است بعد از پیچیدن پیراشکی ها به مدت 10 دقیقه به آنها استراحت دهید تا مجدداَ پف کنند . ( دستمال خشک باعث می شود پیراشکی ها به سینی نچسبند ) . * اگر آردی روی پیراشکی ها هست با قلم موی نرم آنها را دور کرده ،پیراشکی ها را درون روغن مایع داغ سرخ کنید .
*** اگر قرار است خمیر پیراشکی را به مصرف شیرینی برسانید فلفل را از آن حذف کرده و مقدار شکر را به 5 قاشق غذاخوری افزایش داده و لای خمیر کرم وانیل سفت بگذارید و پیراشکی ها را ببندید .
*** می توانید خمیر را به صورت مستطیل پهن کرده ، مخلوط گردو ، دارچین و شکر روی آن پاشیده ، رولت کرده و بعد از استراحت مجدد روی آن مخلوط زرده و ماست و پودرقند مالیده درون فر بپزید و همان روز مصرف کنید .
*** این خمیر رانمی توان نگهداری کرد . *** با این مقدار خمیر 30 عدد پیراشکی متوسط به دست می آید .
خمیر پیراشکی واد لازم برای خمیر پیراشکی: آرد دو لیوان پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری روغن جامد دو قاشق غذاخوری تخم مرغ دوعدد نمک یک قاشق چایخوری طرز تهیه خمیر پیراشکی: پودر خمیر مایه را در نصف استکان آب ولرم خوب حل میکنیم و میگذاریم خمیرمایه نیمساعت بماند. سپس در ظرفی آرد را ریخته و تخم مرغها و خمیر مایه و نمک را مخلوط کرده و هم میزنیم بعد روغن را هم به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید و بدست نچسبد. اگر خمیر کمی شل بود و به دست میچسبید کمی ارد به آن اضافه میکنیم ولی آرد نباید آنقدر زیاد باشد که خمیر خشک و شکننده شود. خمیر را مدت یکساعت در جای گرمی میگذاریم تا ور بیایید. ( خمیر بعد از ور آمدن کاملن پف می کند و پوک است)
1- آرد ، شکر، بیکینگ پودر ،وانیل و کاکائو رو با هم مخلوط میکینم (مواد خشک ) 2-تخم مرغ و به مواد اضافه میکنیم و با چنگال هم میزنیم 3-شیر و روغن و هم اضافه میکنیم و هم میزنیم ، و مایه کیک آماده شد 4-فنجان های مورد نظرمون رو یکمی چرب میکنیم و از مواد توش میریزیم به اندازه سه چهارم یا نصف فنجان 5-قابلمه رو روی گاز قرار میدیم تا آب داخل قابلمه بجوش بیاد ، آب جوش باید تا 1/3 فنجونا باشه حدودا از نیم دسته فنجون پایین تر . 6-آب که جوش اومد فنجونارو توش میچینیم و در قابلمه رو دمکنی میذاریم شعله گاز و کم میکنیم و 15 تا 20 دقیقه لازمه تا کاملا کیک بپزه در قابلمه رو برندارین تا پف کیکا نخوابه بعد از این زمان شعله گاز و خاموش کنید بدون اینکه در قابلمه رو برداریم 10 دقیقه استراحت میدیم وقتی کاملا سرد شد میتونیم از فنجون درش بیاریم اگه یکم چسبید به فنجون از نوک کارد کمک میگیریم و کامل از فنجون در میاد .
مطالعات محققان در ترکیه نشان داد که نوشیدن چای نعناع به کاهش رشد غیرطبیعی مو در زنان کمک میکند. رویش موهای زائد در زنان (هیرسوتیسم) معمولا به دلیل اختلالات هورمونی و سندرم تخمدان پلی کیستیک ایجاد می شود.
برای انجام این مطالعه ۴۲ زن بین سنین ۱۸ تا ۴۰ سال مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که استفاده از چای نعناع به میزان دو بار در روز و به مدت یک ماه، سطح هورمون مردانه تستوسترون را ۲۹ درصد کاهش داده است. به عبارت دیگر نعناع موجب کاهش سطح تستوسترون آزاد و کل در خون زنان می شود.
بالا بودن هورمون تستوسترون در زنان موجب رویش موی زائد و غیرطبیعی بر روی شکم، سینه، صورت و گردن می شود.
به عقیده پژوهشگران، نعناع دارای پتانسیل استفاده به عنوان یک درمان مفید و طبیعی برای هیرسوتیسم (رویش موی زائد) در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک است.
مواد شکلات روی کیک: • �فنجان کره • 1� فنجان پودر شکلات تلخ • 5فنجان شکر شیرینی فروشی (شکر قهوه ای) • دو سوم فنجان شیر • 1 قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه:
1. فر را از قبل با 350 درجه ی فارنهایت و یا 175 درجه ی سلسیوس گرم کنید. دو ظرف مخصوص کیک پزی را با روغن چرب کنید.
2. 1� فنجان شکر سفید، آرد، � فنجان پودر شکلات تلخ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها، شیر، روغن و 2قاشق چای خوری پودر وانیل را به آن اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس آنرا با آب جوش مخلوط کنید. در آخر مواد را داخل دو ظرف چرب شده ای که آماده کرده بودید، بریزید.
3. کیک را به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر که از قبل گرم کرده اید قرار دهید. برای مطمئن شدن از پخته شدن کیک خلال دندانی را در آن فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بماند کیک پخته شده. قبل از در آوردن کیک از ظرف های مخصوص اجازه دهید به مدت 10 دقیقه خنک شود.
4. حال کره را ذوب کرده و هم بزنید. سپس آنرا با 1� فنجان پودر شکلات تلخ، شکر قهوه ای، شیر و وانیل مخلوط کرده و کاملا هم بزنید. روی یکی از کیک ها مقداری از این مخلوط را ریخته، سپس کیک دوم را روی آن قرار دهید. سپس باقی مواد را روی هر دو کیک بریزید. برای خوشمزه تر شدن کیک میتوانید روی آنرا با خامه ی زده شده و شکلات رنده شده تزیین کنید.
نکته: میتوانید به جای مراحل 1 تا 3، پودر کیک آماده تهیه کنید و طبق دستوری که روی بسته بندی آن نوشته کیک را آماده کنید. اما اگر میخواهید کیکتان 2طبقه شود، قبل از قرار دادن کیک در فر مواد را در 2ظرف مجزا ریخته و در فر قرار دهید.