برای پاک کردن روغن و چربی، مواد غذایی تازه ریخته شده روی اجاق، زدودن لکههای چربی داخل فر و شیشه آن، مخلوطی از مقدار مساوی جوششیرین و نمک پودر با کمی آب تهیه کنید و با مالش به وسیله دستمال نرم، نقاط مورد نظر را پاک کنید. لکههای چربی قدیمیتر و چسبیده به اجاق، نیاز به زمان بیشتری دارند.برای زدودن آنها مقداری جوششیرین را با کمی آب به صورت خمیر درآورید و روی نقاط مورد نظر بمالید و پس از چند ساعت با دستمال نرم و مرطوب تمیز کنید. همچنین برای چربی و غذای سوخته و چسبیده به کف ظروف، آنها را با آب داغ خیس کنید و روی آنها مقدار کافی جوش شیرین خشک بپاشید. پس از یکی دو ساعت مواد سوخته به راحتی از ته ظرف جدا میشود.
جرم گیری میله های آهنی و چدنی گاز اغلب خانم ها به طور مرتب روی گاز را تمیز می کنند اما به تمیزی میله های آهنی روی گاز توجه چندانی نمی کنند. این میله ها به مرور زمان جرم می گیرد. تمیز کردن میله ها کاری سخت نیست و با استفاده از روشی که در زیر آمده ، می توان کار را آسان تر کرد. یله ها را در طشت بزرگی حاوی آب قرار دهید به گونه ای که آب روی آن را کاملا بپوشاند.
به آب، یک چهارم پیمانه آمونیاک اضافه کنید و بگذارید حداقل ۳ساعت خیس بخورند.
سپس آن ها را از آب دربیاورید و با آب ولرم کفی بشویید، سپس با آب ولرم آبکشی و خشک کنید و دوباره روی گاز قرار دهید
برخلاف تصور بسیاری از مردم بهترین زمان برای تمیز کردن شیشه صبحها نیست! بلکه برعکس عصرها آنهم هنگام غروب میباشد، زمانی که آسمان هنوز روشن است اما نور آفتاب دیگر تابش مستقم ندارد.
شاید باور نکنید اما بهتر از آن روزهایی است که هوا کمی ابری است و بارانی نمی بارد، به عبارتی خورشید زیر ابر میباشد. میپرسید چرا؟ برای آنکه تابش نور خورشید به شیشه و گرمایی که در آن تولید میکند باعث تبخیر و خشک شدن سریع آب یا مایعی که برای تمیز کردن شیشه از آن استفاده میکنید، میشود و زمانی برای شما باقی نمی گذارد تا با دستمال شیشه را تمیز کنید و عملا شما دستمال را روی شیشه تقریبا خشک خواهید کشید. اما چگونه شیشه را تمیز کنیم؟ فرض را بر این میگذاریم که نمی خواهیم از تمیزکنندههای شیمیایی برای اینکار استفاده کنیم. آب سرد بهترین انتخاب برای حرفه ایهایی میباشد که شیشههای ساختمانهای بسیار بزرگ را تمیز میکنند.
اگر شیشهها خیلی کثیف باشند کافی است 2 تا 3 قاشق غذاخوری سرکه را در یک گالن (حدود 4 لیتر) آب سرد مخلوط کنید و از محلول به دست آمده برای تمیز کردن استفاده کنید. برای دستمال کشیدن بهتر است که از ارزان ترین وسیله یعنی روزنامههای باطله استفاده کنید، چرا که بهتر از آن چیزی پیدا نخواهید کرد. قسمت بیرونی شیشه را به صورت عمودی و قسمت داخلی را به صورت افقی با روزنامه تمیز کنید.
در این صورت چنانچه قسمتی از شیشه کماکان کثیف باشد به سادگی خواهید فهمید که مربوط به کدام طرف میباشد، این مشکلی است که اگر اقدام به تمیز کردن شیشه کرده باشید حتما با آن برخورد کرده اید.
کباب چوبی یه غذای خوشمزه و خیلی راحت مواد لازم گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز متوسط 1 عدد پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم طرز تهیه: در یک ظرف پیاز رو رنده کنید و کمی آبش رو بگیرید. گوش چرخ کرده رو اضافه کنید و پودر سوخاری رو بهش اضافه کنید و بعد هم نمک و فلفل و ادویه رو ریخته و در صورت تمایل کمی پودر آویشن و پاپریکا اضافه کنید و خوب ورز بدین. بعد گلوله هایی به اندازه یک نارنگی ریز بردارین و سیخ چوبی رو از وسط گلوله گوشت رد کنید و با دست بهش حالت بدین تا مثل عکس در بیاد . بعد از اینکه تمام گوشت رو سیخ گرفتین برای نیم ساعت اون رو در یخچال قرار بدین تا انسجام بهتری پیدا کنه و بعد هم در ماهیتابه با حرارت کم سرخ کنید تا مغز پخت بشه. برای یکدست سرخ شدن قسمتهای مختلف گوشتهم مدام در ماهیتابه سیخ هارو بچرخونید پ . ن : وقتی که گوشت رو به سیخ میزنید طولش رو بلند بگیرید چون هنگام سرخ شدن قد کباب ها کوتاه میشه و گوشت جمع میشه و ممکنه وسطش خام بمونه این کباب همراه با چلو خیلی خوشمزه میشه. اگر هم دوست دارین میتونید گوجه های سایز متوسط رو از وسط به دونیم کنید و توی ماهیتابه سرخ کنید و با این غذا میل کنید