کیک بلک فارست مواد کیک: آرد یک و سه چهارم پیمانه بکینگ پودر یک و نیم ق چ جوش شیرین یک و نیم ق چ نمک یک ق چ پودر کاکایو سه چهارم پیمانه شکر دو پیمانه شیر یک پ روغن مایع نیم پ تخم مرغ دو عدد اسانس وانیل دو ق چ آب جوش یک پ
مواد خشک رو با هم الک کرده و با ویسک مخلوط می کنیم. مواد تر رو به غیر از آب خیلی خوب با هم مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه می کنیم.دو دقیقه با سرعت متوسط همزن هم می زنیم تا خوب قاطی شن. بعد یک پ آب جوش رو سریع اضافه کرده و باز هم می زنیم. حباب ها رو توی مایع که رقیق هم هست باید مشاهده کنیم. من این مقدار مایه رو توی چهار قالب کمربندی 18 سانت پخش کردم برای این کیک. یادتون باشه زیاد پف می کنه. اول کار فر رو روی 180 درجه سانتی گراد میذاریم. قالب ها بسته به سایزشون باید 35 تا 45 دقیقه توی فر بمونن. گاهی طولانی تر هم میشه. از تستر استفاده کنید.
برای تزیین و فیلینگ از خامه ی زده ی شیرین خانگی، گیلاس تازه، آلبالو، باترکریم ایتالیایی و براده ی شکلات استفاده کردم.
کیک پرتقالی تخم مرغ 6 عدد شکر 4/3 لیوان روغن 4/3 لیوان آب پرتقال تازه نصف لیوان آرد 2بار الک شده 200 گرم بکینگ پودر 2بار الک شده 2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 2بار الک شده 5 قاشق غذاخوری وانیل 4/1 قاشق چایخوری تخم مرغ و وانیل را با دور کند برای 3 دقیقه با همزن می زنیم تا سفید شود.حالا شکر را اضافه کرده و به مدت 2دقیقه هم بزنید.روغن را به مواد اضافه کرده و 1 دقیقه هم بزنید. آب پرتقال را اضافه کرده به مدت 20 ثانیه هم می زنیم. پودر کاکائو،بکینگ پودر و آرد را 2 بار الک کرده و آرام به مواد اضافه می کنم.این مواد باید در یک جهت به حالت دورانی هم زده بشه تا یکدست بشه.غلظت مایه باید مثل ماست چکیده بشه. مواد را درقالب مورد نظر ریخته و به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید. آب پرتقال باعث میشه کیک حالت اسفنجی داشته باشه و اگه به جای آب پرتقال از شیر استفاده شه،کیک حالت خمیری پیدا می کنه.این کیک خیلی سریع پخته میشه و حالت ترد و خوشمزه ای داره
کیک نسکافه 3 عدد تخم مرغ .کمی وانیل .1و نیم پیمانه شکر خوب با همزن مخلوط شود در حدود 5 دقیقه تا کش دار شود بعد 1 لیوان روغن مایع و پشت سرش 1 لیوان شیر که قبلا با 3 قاشق نسکافه مخلوط شده را اضافه کنید خوب مواد با هم مخلوط شود بعد 2 و نیم پیمانه آرد که با پکین پادر مخلوط شده 2 قاشق مربا خوری پکین پادر )روی مواد الک شود ودر قالب چرب شده دمای 175 درجه سانتیگراد تا زمانی که پخته شود و روش هم شملات اب شده ریختم دستور از نیلوفر عزیز نوش جان مواد در مقیاس گرم : شکر 350 گرم.روغن 220 گرم.آرد 365 گرم.شیر 230 گرم من برای شیر یک لیوان را صفر کردم از نظر وزنی بعد شیر را ریختم
کیک 1 تخم مرغی(رزا خانم) 1-تخم مرغ 1 عدد 2-آرد 200 گرم-2 پیمانه سر خالی 3-شیر 150 گرم-1ونیم پیمانه 4-روغن جامد با حرارت کم آب شده 100گرم-یک دوم پیمانه 5-شکر200گرم-1 پیمانه 6-وانیل نصف ق.چ 7-بکینگ پودر 2 ق.م 8-پودر کاکائو برای تزیین طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی خوب میزنیم تا سفید رنگ شود. روغن آب شده ولرم را اضافه میکنیم تا شکر حل شود و با همزن حدود 2 دقیقه میزنیم. شیر را هم اضافه میکنیم. در ظرفی جدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخوط می کنیم. مواد آردی را الک کرده اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط میکنیم. در انتها پودر کاکائو را با آب جوش مخلوط کرده وروی کیک که در قالب ریخته ایم شکل میدهیم. فر از قبل روشن درجه 160 به مدت 30 دقیقه. در انتها روی گریل حدود 5 دقیقه تا روی کیک برشته شود
ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم.زرده ها و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا سفید و یکدست بشه. شکلات تخته ای و کره و پودر کاکائو رو به روش بن ماری آب میکنیم و به زرده ها اضافه میکنیم. حالا آرد رو اضافه میکنیم تا حدی که خمیر مانند بشه. بکینگ پودر رو هم مخلوط میکنیم. سفیده ها رو جدا میزنیم و به مواد بالا اضافه میکنیم. مواد رو در قالب میریزیم و 1 ساعت در یخچال میذاریم. بعد طبقه وسط فر با دمای 250 درجه حدود 20 تا 30 دقیقه. روی کار رو با خامه زده شده و نسکافه مخلوط کردم. روی کار رو میشه با کرم شکلات یا هر کرم دیگه تزیین کرد. روش رو هم شکلات رنده کردمSee More
چربی بازوها به خطرناکی چربیهای اضافهی شکم نیست، اما به هرحال داشتن اضافه وزن خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت و برخی از انواع سرطان را افزایش میدهد. بهترین راه برای کاهش چربی بازوها عبارتند از:
رژیم غذا تنها راه کاهش وزن این است که بیش از آنچه بدنتان انرژی مصرف میکند کالری بسوزانید. کاهش حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ کالری از برنامه غذاییتان در هر روز به شما کمک خواهد کرد تا در هر هفته بین نیم تا یک کیلوگرم وزن کم کنید، که چربیهای اضافهی بازوهایتان را هم شامل میشود.
تمرینات کاردیو تمرینات کاردیو کلی کالری میسوزانند و به شما کمک میکنند تا چربی بسوزانید، که بازوهای شما هم شامل این پروسه خواهند بود. پیاده روی، رقص، دویدن، شنا کردن، دوچرخه سواری و هر ورزش جدی دیگری، انتخابهای خوبی هستند.
تمرینات قدرتی:
تمرینات قدرتی هم کالری میسوزانند، اما علاوه بر این باعث ایجاد تودههای عضلانی نیز میشوند. تودههای عضلانی سوخت و ساز بدنتان را افزایش میدهند، که به سوزاندن کالریها برای کاهش وزن کمک میکنند. حرکاتی را انتخاب نمایید که بازوان شما را هدف قرار میدهند، عضلاتی همچون ساعد، عضلات دوسر و سه سر باعث خواهند شد تا عضلاتتان بیشتر رو بیایند و بازوهایتان لاغرتر بنظر برسند. جلوبازو لاری، پشت بازو دیپ، زیربغل قایقی، قفسه سینه با دمبل، نشر از جانب، شنای سوئدی و پرس سینه انتخابهای مناسبی هستند.
بر اساس مطالعاتی در سال ۲۰۰۸ در مرکز تحقیقات سلامت Kaiser Permanente کسانی که مصرف مواد غذایی و جلسات تمرینیشان را زیر نظر دارند، نسبت به اشخاص دیگری که فقط کالری مصرفیشان را کم میکنند و ورزش میکنند، دو برابر بیشتر وزن کم میکنند! نوشتن هر وعدهی غذایی و جلسهی تمرینیتان، راه خوبی است تا شخصا به برنامه ریزیهایتان پاسخگو باشید. این کار همچنین به شما اجازه خواهد داد تا مسیر پیشرفتتان را بررسی کنید و تشخیص دهید که چه قسمتی از برنامهتان بیشتر در کاهش چربی بازوهایتان نقش داشته و چه قسمتی برایتان کاری انجام نداده است.
خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه