2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

547 بازدید | 24 پست

سلام دوستااان.

خیلی استرس دارم پسرم ۲۳ روزشه فردا میبرمش ختنه خیلی میترسم که خدایی نکرده خیلی درد بکشه نتونه تحمل کنه دارم دیوونه میشم. بهم گفتن قبل از چهل روزگی ختنه کنی خوبه چون دردو کمتر حس میکنه برای همین زود میبرمش.

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

کجا میبریش؟ هرجا میبری، آمپول بی حسی دردش میاره متاسفانه و دکتر هم باید صبر کنه بی حس بشه بعد. بچه من اینطوری بود. موقع ختنه آروم بود ولی آمپول بی حسی جیغش رو برد بالا

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی..زودتر ببرش که راحت شی هم خودت هم نینی

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
پسرم 2ماهه بود بردم روز اول گریه میکنه اصلا استرس نداره خیالت آسوده باش🌼🎀

گریشون آدمو اذیت میکنه من که بچم گریه میکنه خودمم باهاش گریه میکنم

منم ۴۰ روزش بود انجام دادم اولین ادرارش اذیت میکنه تا موقعی که حلق بیوفته راحت میشه نگران نباش گلم

یعنی تا موقعی که حلقه بیفته درد میکشن؟😭