2777
2789

من خیلی خوابای بد میبینم و ترسناک. مامانم برام یه لوله واسه تو گردنبند گرفته که توش جای دعا هست معمولا آیه قرآن میزارن برای زن باردار اما بخاطر دسشویی رفتن اینا میترسم بد باشه قرآن باشه تو گردنم.

شما اعتقاد یا رسمش رو دارین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما رسم نداریم‌‌‌..خواب های پریشان هم طبیعیه از استرس ونگرانی دورانی بارداری هس

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
موقع دستشویی وحمام رفتن باید درش بیاری.

من ی پلاک دارم روش وان یکاده میمر سرویس میزارمش زیر لباسم ینی باید هر موقع میرم سرویس درش بیارم؟آخه سختمه گیره اشو باز و بسته کنم

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
من ی پلاک دارم روش وان یکاده میمر سرویس میزارمش زیر لباسم ینی باید هر موقع میرم سرویس درش بیارم؟آخه ...

نه مگه تو گردنت باشه نجس میشه 

نیاز نیست درش بیاری

نه مگه تو گردنت باشه نجس میشه  نیاز نیست درش بیاری

آهان چون الان ی خانومی گفتن موقع سرویس نباید گردنت باشه شک کردم یهو مرسی عزیزم💖

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
من ی پلاک دارم روش وان یکاده میمر سرویس میزارمش زیر لباسم ینی باید هر موقع میرم سرویس درش بیارم؟آخه ...

منم سختمه درش بیارم بخاطر همین هیچوقت دعا و قرآن تو گردنم نمیندازم

منم سختمه درش بیارم بخاطر همین هیچوقت دعا و قرآن تو گردنم نمیندازم

بزارش زیر لباست چ در دوران بارداری چ دوران دیگه خوبه و ان یکاد باهات باشه به قول دوستمون نجس ک نمیشه فقط بزارش داخل ک بیرون نباشه محض احتیاط