2777
2789
عنوان

یبوست

218 بازدید | 24 پست

دخترم 1۶ ماهشه یبوست گرفته هرچی دادم خوب نشد دکتر بردم پودر پیدرولاکس داد یک ماهو نیم دادم خوب بود الان نمیدم باز همینطوری شده تور خدا بگین چیکار کنم دارم دیوونه میشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دختر منم از پنج ماهگی یبوست داره دلم براش کبابه دکتر پودر پیدرولاکس داده اون و بدم کار می‌کنه ندم نه نمی‌دونم دیگه چکار کنم هرکس هرکاری گفته انجام دادم ولی بی فایده اس

شنیدم جو برای یبوست خوبه سوپ جو پرک براش درست کردم ولی جو درسته نه فردا میخوام درست کنم ببینم تاثیری داره

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
دختر منم از پنج ماهگی یبوست داره دلم براش کبابه دکتر پودر پیدرولاکس داده اون و بدم کار می‌کنه ندم نه ...

من ک انقد بهش میوه میدم آب میدم الو و انجیر خیس میکنم شب صب آبش رو میدم بخوره سوپ هم  ک هرروز براش درست کردم. روغن زیتونم ی قاشق روزی میدم میخوره فایده نداره 

چند وقته پودر رو میدین؟ 

از هفت ماهگی دکتر بهش داد پودر و که میدادم تا دوروزه خوب بود منم به خاطر اینکه عادت نکنه دوروز یه بار میدادم بعد از نه ماهگی که دندون درآورد تا همین هفته پیش هرروز شکمش کار میکرد راحت دوباره یه هفته اس شروع شده یبوستش

ماست لاکتیویا هم بهش دادم فکر کنم اونم بی تاثیر نبود

سویق جو هم شنیدم برای یبوست خوبه خودم امتحان نکردم

کلا هرچی ملین فکرشو کنی دادم بی فایده بوده الان میخوام رب انار بهش بدم یه ذره

از هفت ماهگی دکتر بهش داد پودر و که میدادم تا دوروزه خوب بود منم به خاطر اینکه عادت نکنه دوروز یه با ...

شما فک نمیکنین از دندون در آوردن بچه باشه؟ من فک میکنم بعضی بچه ها اسهال میشن بعضیا یبوست میگیرن دوندناشون ک  دربیاد خوب میشن  ای خدا منک خسته شدم همه کار کردم. هرچی دادی بگو منم بدم انشالله خوب بشن 

شما فک نمیکنین از دندون در آوردن بچه باشه؟ من فک میکنم بعضی بچه ها اسهال میشن بعضیا یبوست میگیرن دون ...

نه آخه موقع دندون شکمش راحت کار میکرد الان که نیش زده باز یبوست شده 

دختر من از پنج ماهگی یبوست شد نه ماهگی دندون دراورد