2777
2789
عنوان

بیاین بهم بگین

80 بازدید | 16 پست

میخوام چند تا ژله خیلی قشنگ که درست کردنشون هم آسون باشه بهم یاد بدین

شاید بخوام تولد بگیرم

میخوام چندتا دسر درست کنم ولی نمیدونم چی؟

چند تا آهنگ قشنگ هم معرفی کنین

ممنون

چیز کیک درست کن

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چطوریه؟ میتونم راه دور ببرم؟ خراب نمیشه؟

نه خراب نمیشه....بیسکوییت با کره بریز،تو میکسر نرم ک شد بذار کف قالبت تو فریزر ...پنیر ماسکاپونه یا هر پنیری ک شور نباشه با خامه و شکر و ژله الوه ورا قاطی کن بریز روش بذار ببنده اخرشم هر رنگ ژله ک خواستی بریز،میوه ام بچین روش

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
🤦‍♀️

اگه تو فریزر بذاری زود خراب نمیشه

میخوام کیک تولد بخرم بعد چندساعت بزارم تو فریزر تا به اونجا برسم،یخ کیک آب بشه شکل کیک خراب نم ...

خوب چرا از همونجا درست نمیکنی دسراتو؟؟؟