2777
2789
عنوان

پسردارا بیاید

196 بازدید | 18 پست

پسرمن ۸ ماهشه هروفت پوشکشو باز میکنم دستشو میزاره اونجاش اخم میکنم دستشو برمیدارم 

ولی هربار اینکارو میکنه

بنظرتون عادیه این کار؟ 🤔 شوهرم میگه چون همش پوشکه پاهاش میخاره واسه همین دست میزنه

با جیغ وداد دوباره پوشکش میکنم🤦‍♀️

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من دوسالشه همین کارو میکنه منم میگم چون پوشک دارن اذیت میشن طفلی ها واسه اونه

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔

بابا اون که عقلش نمیرسه اخم میکنی حساستر و لجبازتر میشه سعی کت باخنده و شوخی و بازی یادش ببری

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
بیچاره راه ک نمیره یکم بزار باز بمونه.. نبابا بچس مال منم اینجوری بود

راه نمیره اما غلت میزنه وپامیشه میشینه ودستشو میگیره به یه جا وایمیسه🤦‍♀️

هر روز میبرمش تو وان یه کم باز میزارمش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

تو اخم نکن بجاش سرشو گرم کن بشین باهاش بازی کن هروقت دستش کرد اونجا تو سریع شعر بخون اون دست بزنه تو هم دست بزن ک تقلید کنه...اخم کردن کارو بدتر میکنه بچه ها تو این سن لجبازن...بعدم پوشک نکن ببرش دستشویی بهش یاد بده 

بابا اون که عقلش نمیرسه اخم میکنی حساستر و لجبازتر میشه سعی کت باخنده و شوخی و بازی یادش ببری

اولش با خنده واینا پیش رفتم ولی فکر میکرد کارش خیلی جالبه بیشتر ادامه میداد😂

اولش با خنده واینا پیش رفتم ولی فکر میکرد کارش خیلی جالبه بیشتر ادامه میداد😂

نه حواسشو پرت کن کلا مثلا دستاشو بیار بالا قلقلکش بده دستاشو ببوس یا کف دستاش پف کن صدا دربیار یا با دستاش ورزشش بده 

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
تو اخم نکن بجاش سرشو گرم کن بشین باهاش بازی کن هروقت دستش کرد اونجا تو سریع شعر بخون اون دست بزنه تو ...

عزیزم ۸ ماهشه ها 😁اصلا نمیفهمه دستشویی چی هست

بخوام شعر بخونم ودست بزنم که جیش میکنه توصورتم😁باید زود ببندمش

نه حواسشو پرت کن کلا مثلا دستاشو بیار بالا قلقلکش بده دستاشو ببوس یا کف دستاش پف کن صدا دربیار یا با ...

بعد این وسط کی پوشکو ببنده؟