2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا ابرو  عطاری دوتا دونه کتیرا بگیر بعد  یه طرف ریمل ک خالی هست رو یدونه از کتیرا بنداز ...

مرسی عزیزم. ولی اگه خواستی شما هم تقویت مژه سریتا بگیر خیلی خوبه قشنگ پر میشه مژه هات بعد از یک ماه

امید زندگیم دوقلوهام😍 
برا ابرو  عطاری دوتا دونه کتیرا بگیر بعد  یه طرف ریمل ک خالی هست رو یدونه از کتیرا بنداز ...

عزیزم من کتیرا داشتم کامل کوبیدمش الان پودر هست.میشه اینجور استفاده کنم یا برم بخرم باز؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
عزیزم من کتیرا داشتم کامل کوبیدمش الان پودر هست.میشه اینجور استفاده کنم یا برم بخرم باز؟

اره عزیزم میشه استفاده کنی 

هم به صرفه هست چون با دو سه هزارتومن ابروهات لیفت میشه تقویت میشه 

فقط اندازه که خود کتیرا بوده بریز

عزیزم هر سوالی داری بپرس

برای سفیدی پوست ماسکی راه حلی داری عزیزم؟

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
خونگی  یا خریدنی؟

هر دو

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
مرسی عزیزم. ولی اگه خواستی شما هم تقویت مژه سریتا بگیر خیلی خوبه قشنگ پر میشه مژه هات بعد از یک ماه

دوباره نمیریزه قطع کنی

من مژه هام خیلی ریخت

الانم عینک میزنم رسما چشمام بی روح شدن دیگه

من خریدنی ماسک اسکراب لدورا استفاده میکنم عالیه واقعا راضیم 

عکسشو تونستی میفرسی برام

اره عزیزم میشه استفاده کنی  هم به صرفه هست چون با دو سه هزارتومن ابروهات لیفت میشه تقویت میشه& ...

ممنون گلم.دقیق که خاطرم نیست ولی بله مقدار زیاد نمیریزم.فقط میبخشی اگر اندازه 1قاشق چایخوری کتیرا بزنم آب چه مقدار باید باشه؟تشکر

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...