2777
2789
عنوان

فامیل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 44 پست
تا آخرین دونه ی برنج عدس پلو رو نخوردن غذای جدید درست نکن  هم برکت خدا حیف میشه هم زیادی اونا ...

تازه شوهرم گفته هر روز درست کن .خودشم که بالاس پاشو از روی مار بر نمیداره .اگه دختر خودش بود همه کاری میکرد خونش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باآدم های پررو پررو باش وقتی احساس و فکر شما برای اونا مهم نیست برای شما هم نباشه 

هرچی هم حرف زدن به هیچ جات نباشه خودت چرا اذیت میکنی 

تا وقتی مجبوری باهاشون تو یه ساختمون باشی هرچی خودخوری کنی به خودت بچت ظلم کردی 

غذات نمیخورن به درک غذاشون دوست داری بخوری بخور به غذای تکراریت ایراد میگیرن تو هم با پررویی بگو به نظر من که خیلی هم خوبه نعمت خدا رو که نمیتونم دور بریزم

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم

لایک داری

من میرم خونه مادرشوهرم خودم اصلا عذاب نمیدم برای خودم راحت میخورم میچرخم میخوابم به اندازه خودمم یه دستی میدم وقتی اوناهم میان خیلی راحت برخورد میکنم اصلا خودم عذاب نمیدم 

حرفی هم بزنند بستگی داره شوهرم باشه خودم میزنم به اونور و کلا نشنیده میگیرم و نشون میدم برام مهم نیست و به موقعش میزنم

نباشه هم که در کمال خونسردی جواب میدم رد میشم

کلا فکرم اینه  اگه حرف نامربوط بشنوم یا کلا انقدر خودم بیخیال نشون میدم که طرف شک میکنه اصلا من فهمیدم چی گفته یا اگه برام سنگین باشه همون لحظه جواب میدم خود خوری هم نمیکنم

چه جالب منم مثل شمام فقط اینکه خود خوری رو من کنارش دارم 🙂

خودخوری هم نکن عزیزم خودت فقط عذاب میکشی

اتفاقا خانواده شوهر خواهرم خیلی ادمای خوب و نجیبی هستن .

منم حرفم همینه عزیزم

اخه تا میای یه مشکلی از خانواده همسر میگی بعضی از کاربرا میان به جای راهنمایی در همین مورد خاص؛ میگن همه فامیل شوهر رو باید کنار گذاشت و همه شون بدجنسن و از این حرفا

واقعا اینطور نیس

اونا هم خوب و بد دارن

گذشت اون زمانی که همه مادرشوهرها از عروس سواستفاده میکردن و واقعا بهش ظلم میکردن

فرهنگ مردم عوض شده و خیلی ها واقعا هوای عروسشون رو دارن دوسش دارن

پس بیایید این فرهنگ غلط رو که واقعا داره منسوخ میشه کنار بذاریم و از سرمون بیرون کنیم که قوم شوهر قوم الظالمونن

به جز موارد خاص که ادم گیر انسانهای نانجیب میفته بقیه شون واقعا خوبن و میتونن جزئی از خونواده امون باشن

همونقدر که خانواده خودمون برامون عزیزن و دست کشیدن از شون تو ذهنمون نمیگنجه ؛ والا بخدا واسه اقایون هم همینه

اونا که زیر بوته عمل نیومدن؛ خانواده داشتن و براشون هم عزیز بوده حتما

اینو درک کنیم....

منم اون اول بدبخت بودم ولی وقتی شناختمشون ر...دم روشون، دیگه هیشکار براشون نمیکنم، تازه میانم خیلی تحویلشون نمیگیرم تا زود برن. تو هم ب...ین روشون‌

نامه ای کوتاه به زندگی: "خاک تو سرت" 🥴😆