روز ۱۴ سیکلمه سونو دادم ۲۵ و ۲۸بزرگترین فولیکولام بودن .داشتم سرچ میکردم نوشته این سایز بزرگ احتمال کیست داره .
شماها با چ سایزی باردار شدین
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
اخ گفتی...دعا کن شوهرمو راضی کنم..بهش هم گفتم نزار دیر بشه و پشیمون بشیم
بهش بگو بارداری خودش چند ماه طول میکشه هرماه احتمال 25درصدداره.بعدش که باردار بشی 9ماه دیگه باید صبر کنی این خودش خیلی میشه تا اون موقع شرایطتتون هم درست میشه
من خودم اوایل که میتونستم بچه نمیخواستم سفت و سخت جلوگیری کردم ولی الان که میخوام صدتا مشکل پیدا کردم
خدایا منو از تنهایی نترسون که تو بهترین وارث دهنده ای
ایشالا که با همینا باردار میشی.ماشاالله فولی زیاد داری مطمئن باش شما دوقلو باردار میشی این حرف منو ی ...
ایشالا خدا از دهنتون بشنوه .دعا کن برام
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
بهش بگو بارداری خودش چند ماه طول میکشه هرماه احتمال 25درصدداره.بعدش که باردار بشی 9ماه دیگه باید صبر ...
ایشالا ک همین ماه خوش خبر باشیم .خدایا چی میشه این لذتو ماهم حس کنیم