__نازو__ مدیر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 614 عنوان ❌یه سوال❌ | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 32 پست بچه ها چیکار کنم گونه هام بزرگتربشن خدایا هیچ خانواده ای رو بی آبرو ............... هیچ پدرومادری رو سرافکنده نکن 1399/03/12 | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__نازو__ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 614 نه ازدواج نکن مجردی بهتره من هم سنه تو ازدواج کردم پشیمونم همه بهم میگن ازدواج بدهولی وقتی عاشقی حالیت نیستتا سرت نیومده نمیدونی چی بچه خدایا هیچ خانواده ای رو بی آبرو ............... هیچ پدرومادری رو سرافکنده نکن
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16441 همه بهم میگن ازدواج بده ولی وقتی عاشقی حالیت نیست تا سرت نیومده نمیدونی چی بچه عاشقی که خوبه بهش برسی ولی وقتی اون نفریو که نمیخای ازدواج میکنی باهاش 😑بده ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
__نازو__ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 614 عاشقی که خوبه بهش برسی ولی وقتی اون نفریو که نمیخای ازدواج میکنی باهاش 😑بده اره صدرصد خدایا هیچ خانواده ای رو بی آبرو ............... هیچ پدرومادری رو سرافکنده نکن