2777
2789

بله من ....یه روز کابینت بلند کردم مامانم فرش اشپزخونه رو بندازه ...صبح ساعت ۷بود رفتم سرویس بهداشتی فقط تونستم مامانمو صدا بزنم بیهوش شدم از دردش ...بعد بهوش اومدن دولا مونده بودم رفتم دکتر گفت کیستت پاره شده دارو داد خوب شدم

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله من ....یه روز کابینت بلند کردم مامانم فرش اشپزخونه رو بندازه ...صبح ساعت ۷بود رفتم سرویس بهداشتی ...

جدی با دارو خوب شد؟چه دارویی؟من موقع مقاربت درد شدید گرفتم رفتم دکتر گفتن برو سونو دیروز رفتم گفت کیستت پاره شده حالا امروز قراره سونو رو ببرم نشون دکتر زنان بدم پریودمم عقب افتاده میترسم جراحی بخاد ..کیستت چقد بود؟

جدی با دارو خوب شد؟چه دارویی؟من موقع مقاربت درد شدید گرفتم رفتم دکتر گفتن برو سونو دیروز رفتم گفت کی ...

نه جراحی نمیخواد ... به من ال دی داد 

من اونموقع مجرد بودم  

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
نه جراحی نمیخواد ... به من ال دی داد  من اونموقع مجرد بودم  

نکنه مقاربت کیستمو پاره کرده اخه پنج سانتم هست...بعد ال دی خود کیستو اب میکنه وقتی پاره شده دگ فایده نداره که

نکنه مقاربت کیستمو پاره کرده اخه پنج سانتم هست...بعد ال دی خود کیستو اب میکنه وقتی پاره شده دگ فایده ...

برا من خوب شد ... خیلی درد کشیدم تا بعدازظهرش که برم دکتر ...

برای منن دعا کن از جراحی میتترسم

نترس غزیزم ان شاالله با دارو حل میشه