2777
2789
عنوان

جهزیه یا زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 20 پست
اره ولی خوب اگه زمین بده جهازو چی کا میکنی

یه جهاز کوچولو هم بهم میدن

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینجوره خوبه

مادرشوهرم از اون مادرشوهراس ها

جاریم یادش رفته بود میخ بگیره برای قاب عکسا تابلو اینا هنوز که هنوزه میگه دختره میخ نداشت

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
مادرشوهرم از اون مادرشوهراس ها جاریم یادش رفته بود میخ بگیره برای قاب عکسا تابلو اینا هنوز که هنوزه ...

بگو من در حدی بتونم میارم بجاش زمین میگیرم مهم نباشه برات اونا حرف همیشه دارن.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

معلومه ک زمین عزیزم بعدم ک میگی یه چیزایی هم بهت میدن از الانم هی به مادرشوهرت بگو ک میخوام جا جهیزییه بگم بابام زمین بخره سرمایه بشه برامون قیمتشم ۵۰۰ میلیون. بذار تو ذهنش جا بیفته اگ چیزیم گفت بگو جهیزیه ادم بخره با ۲۰۰ میلیون میشخ جمعش کرد ولی بابام داره بهم لطف میکنه سرمایه بیشتر در اختیارم میزاره

ببخشید دوست عزیزم که اینو میگم ولی پدرتون چه معامله ناعاقلانه ای داره باهات میکنه 

تو الان نیازت جهزیه است . اگر صد هزار متر زمین هم داشته باشی تو که نمیتونی بجای یخچال و گاز ازش استفاده کنی. 

پدرت میخاد در واقع زحمت هزینه رو به خودش نده . 

بعدشم بابد کلی سرکوفت بخوری چون همه عقلشون به چشمشونه . همه میپرسن جهاز عروس کوو؟ کسی نمیگه پدرش بجای احتیاجات زندگی و جهاز بهش زمین داده که حالا بیا ثابتش کن. 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792