2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من داغوووونم ، افسرده شدم، سه ماهه زایمان کردم موهام میریزه دندونام داغون شده شوهرم بهم توجه نمیکنه ...

اره واقعا منم خونه نشینم بابچه نمیشه رفت بیرون.بخاطرهمون روحیمون بهترنمیشه

من داغوووونم ، افسرده شدم، سه ماهه زایمان کردم موهام میریزه دندونام داغون شده شوهرم بهم توجه نمیکنه ...

دقیقن منم حس وحال تورودارم خرابی دندون واندامم ک ازهمه بدتررواعصابه

برعکس من حالم خوب بود خیلی ریلکس بودم 

من خودم اصلا نمیذارم افسردگی بیاد سراغم تا بخوامم دمق بشم بلند میشم کاری میکنم که روحیم باز بشه 

مهم ترین صحبت کردن با شوهرم هست وقتی باهاش صحبت میکنم حالم خیلی خوب میشه 

البته ادم تا شرایط جدید بپذیره زمان میبره مخصوصا بچه اول 

الان چطوری من ده ماهه زایمان کردم افسردگی گرفتم والانم خوب نشدم اماازاول بهترم

اگر طولانی شده حتما برو روانپزشک (نه روانشناس) و حتما دارو بگیر...منم اون موقع باید دارو میخوردم...خودم نمیفهمیدم چقدر اوضاعم خرابه...شانس اوردم خودش خوب شد، اگر طولانی شده حتما برو دکتر

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

عالی. فقط یه ساعت اول که تو شوک زایمان و دردش بودم تو بغل شوهرم گریه کردم، بعدش خوب بودم عموما ولی زردی گرفتن بچم تا یکی دو روز باز اعصابم رگ ریخت بهم 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...