2777
2789
عنوان

عدالت پنهان

413 بازدید | 8 پست

دوستان مجازی سلام.میخوام داستانی ک برای خودم اتفاق افتاده و ب جون دخترم قسم میخورن ک عین واقعیت هست براتون تعریف کنم.تا عبرت بگیرید.و هم عدالت خدا براتون ثابت بشه.من هفت سال پیش عقد کردم خدا میدونه چ دختر ساده ای بودم و اصلا اهل دوست پسر نبودم.اون موقع چندتا دوست صمیمی و مجرد داشتم.وقتی عقد کردم طلاها ک برام میخریدن نشانشان میدادم یا یه سری تعریف میکردم در ضمن شوهر من کاملا غریبه بود.خلاصه یه ماه از عقد نگزشته بود ک یه نفر زنگ میزنه خونه مادر شوهرم و میگه عروستون دختر خرابه و طلاق بدید.چند بار زنگ میزنه فکر کنید اون روزا چ بلا بی سر من اومد خانواده غریب و....بگزریم از گریه های اون موقع و ....اعصابم خورد میشه خلاصه گزشت تا دیشب ک همون دوست صمیمی پیام داد و حلالیت طلبید گفت ب خاطر حسادت این کارو کردم ولی چوب کارم را بد خوردم همین بلا سر خودم اومد با این تفاوت ک خانواده نامزدم منو ول کردن و حاضر ب عقد نشدن ومن از اون روز یه شب راحت نخوابیدم من گفتم حلالش کردم و بهش گفتم برات دعا میکنم.ولی باز یاد اون روزا افتادم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسم دروغ نخور  پز می دادی و فخر فروشی می کردی  اتفاقا عدالت خدا روی تو هم اجرا شده  ...

شما با من مشکل دارید؟منو میشناسید؟چرا دل آدمو میشکنید.من هیچی ولی حتی اینجا با کس دیگه این طوری صحبت نکنید.دلش میشکنه آه پشت سرتونه

شما با من مشکل دارید؟منو میشناسید؟چرا دل آدمو میشکنید.من هیچی ولی حتی اینجا با کس دیگه این طوری صحبت ...

چقدر زود دلت می شکنه 

تو که انقدر حساسی نباید با کادوهای شوهرت دل دوستای مجردتو می سوزوندی 

یه سوزن به خودمون بزنیم یه جوالدوز به دیگران