2777
2789
عنوان

سن و بچه داری

163 بازدید | 26 پست

خانوما من ۲۲ و سه ماهمه

وچهار ماه باردارم 

ماه بعد امتحانمو  بدم لیسانسم  تموم میشه

ولی با این حال حس میکنم برای بچه داری  زوده

همش ترس دارم که نتونم  به خوبی از بچه مواظبت  کنم

من از پس یه بچه کوچیک  بر میام 

شما چند سالتون  بود و بعد بچه تونستید درس ادامه بدید 

زندگیتون  چطوری شد

من 27 باردار شدم . برای من که آرزوی بچه زیاد داشتم دیر بود . البته شرایط هرکی فرق می کنه.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچمه اولم تو 20 سالگی حامله بود م. درس هم خوندم و فقط یه ترم مرخصی گرفتم . بعدشم کارشناسی ارشد خوندم .موقه دفاع پایان نامه باز حامله بودم. مشکل خاصی نیست

همه چیز بستگی به روحیه خودت و همکاری شوهرت داره. ولی در کل درس و بچه تضادی نداره

خدایا شکرت
نه خوبه هرچی دیرتر بچه دار شی حوصله ات کمتره من الان خیلی بی اعصابم توی بچه داری 29 سالمه اولین بچه ...

کلافه نمیشی من حس میکنم کلافه میشم 

چون حس میکنم به کارام نمیرسم 

درس بچه و خونه و شوهر

کلافه نمیشی من حس میکنم کلافه میشم  چون حس میکنم به کارام نمیرسم  درس بچه و خونه و شوهر

چرا خب بچه داری صبر میخواد دیگه کارم که همیشه هست اگه همسرت کمک حالت باشه خیلی مؤثره ولی درمجموع هرچی زودتر بچه دار شی بهتره.من سه سال عقدم طول کشید برای همین دیر بچه دار شدم الان خیلی حوصله قبلا رو ندارم

**اللهم عجل لولیک الفرج**

۲۴ سالگی عقد کردم و ۲۹ سالگی بچه دار شدم الان ۷ ماهشه و خداروشکر راضی ام میخاستم زود بیارم که بعد ۲ سالگیش با هیال راخت دتبال ادامه تحصیل و کار برم

البته تحصیلاتم لیسانس هست و کار هم قبلش میکردم

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
چرا خب بچه داری صبر میخواد دیگه کارم که همیشه هست اگه همسرت کمک حالت باشه خیلی مؤثره ولی درمجموع هرچ ...

خدا کنه از پسش  بر بیام چون کاری نتونم مدیریت کنم به شدت کلافه و عصبی میشم