2777
2789
عنوان

ثبت نام خودرو

112 بازدید | 11 پست

سلام دوستان عزیز

سوالی داشتم میخام توقرعه کشی خودرو ثبت نام کنم اماگواهینامه مو گم کردم 

راهی هست که شماره گواهینامه ای ک برای ثبت نام  میخان رو فوری بگیرم و ثبت نام‌کنم؟

یسوال دیگه شماره شباااااا ازکجابایدگرفت؟وچجوریه مراحلش؟کارت بانکیم برای بانک ملت هستش

ممنون میشم راهنماییم کنید

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

همش‌ الکیه‌ بابا ماشینی در کار نیست 

شماره‌ شبا‌ از عابر بانک‌ بگیر 

گواهينامه هم‌ باید داشته‌ باشی‌ نمیشه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گواهینامتو نمیدونم ولی شماره شبا روی کارت هست زیر شماره کارته با IRشروع میشه اگرم نبود برو عابر بانک بگیر

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

برای گواهینامه برید پلیس 10+ کارتون اوکی میشه مدارک شناسایی ببرید از خودتون-برای شبا گوگل کنید سایت بانک ملت و برید داخلش یه قسمت داره شبا و شماره حساب کارتتونو وارد کنید شبا بهتون میده 

شما ره گواهی نامه رو از اداره راهنمایی رانندگی شهرتون بگیرید،شماره شبا رو از بانک

مرسی عزیزم

ممنونم ازراهنماییت

همش‌ الکیه‌ بابا ماشینی در کار نیست  شماره‌ شبا‌ از عابر بانک‌ بگیر  گواهينامه هم‌ باید ...

مرسی گلم

گواهینامتو نمیدونم ولی شماره شبا روی کارت هست زیر شماره کارته با IRشروع میشه اگرم نبود برو عابر بانک ...

چشم

خیلی ممنونم ازجوابگوییت

برای گواهینامه برید پلیس 10+ کارتون اوکی میشه مدارک شناسایی ببرید از خودتون-برای شبا گوگل کنید سایت ...

مرسیی عزیزم ازراهنماییت

براي گواهينامه برو پليس +١٠ براي شبا تو نت بزن دريافت شبا بانك ملت شماره حسابتو ميدي بهت شبا ميده

خیلی متشکرم😍