2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر عزیزم آی وی اف کردین

بله . من در کل 8 بار آی وی اف کردم. 4 بار منفی- 4 بار مثبت که خلاصه نشد. 

در نهایت تخمک خریدم و رحم اجاره کردم. اما رحم اجاره آی وی افش با زارعیان و رحمانپور بود.

بله . من در کل 8 بار آی وی اف کردم. 4 بار منفی- 4 بار مثبت که خلاصه نشد.  در نهایت تخمک خریدم ...

عزیزم این 8بار آی وی افت با رحمانپور بود یا دکترای دیگه

در کل رحمانپور چجور دکتریه میخام پیش یه دکتر خوب برم موندم مام برم یا مرکز دیگه ای خسته شدم تو این راه ببخشید رحمانپور با کدوم بیمارستان کار میکنه

سلام عزیزم من کلا از اول اولش ک پریود شدم اصلا منظم نبودم الانم ک دارم باهات حرف میزنم بعد ۳ ماه پری شدم  اره من رفتم پیش دکتر چوبساز کرمانشاه الانم دوقلو  دارم طبیعی هم باردار شدم

من از دکتر زهرا زارعیان خیلی خیلی خیلی راضی بودم. قبلا بیمارستان خاتم بود. الان دکترم هاله رحمانپور ...

من سه بار خاتم ای وی اف کردم نتیجه نگرفتم زیاد راضی نبودم از رحمانپور 

سلام عزیزم من دوبار سقط داشتم یه بار ای وی اف شدم که مثبت شد اما هفته ۱۰ سقط شد خیلیا بهم گفتن برم م ...

عزیزم شما دکترت فروتن بود نتیجه نگرفتی؟ آخه میگن خوبه

بعد رفتی مام نتیجه داد

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی و ربی من لی غیرک / خدایا شکر برای هدیه قشنگت

عزیزم این 8بار آی وی افت با رحمانپور بود یا دکترای دیگه در کل رحمانپور چجور دکتریه میخام پیش یه دکت ...

مام نروووووووووووووووو  ی مشت دزد میگن بیمارستان لاله دکتر یوسف نزاد خوبه بیمارستان کسری دکتر علی زندی

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم