2777
2789
عنوان

استرس مجردی

296 بازدید | 14 پست

بچه ها من دیشب از استرس اینکه مجرد بمونم خوابم نبرد ه

تپش قلبم گرفتم

چکار کنم

از اول سال اصلا خواستگار نداشتم😭

سنم ۲۹ 

الان همش ذهنم درگیر یه جا برم دیدم شم

غیر از سرکار کجا میشه رفت ؟

یه باشگاه ورزشی خوب بگید ، امکان دیده شدن توسط پسر باشه

دارم دق میکنم 

خودم نیازی ندارم الان

از  تنهایی ۱۰ سال دیگم میترسم

باشگاه مگه امکان دبده شدن توسط آقایون رو داره؟؟؟😶

عزیزم سعی کن مادرو خواهرانشون تورو ببینن بیشتر جواب میده تا خود پسر ببینه و وارد رابطه بشه و فردا بگه خانوادم راضی نمیشن و شما رو بخیر و من رو به سلامت😒

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته بر عکسشم صادقه . مثلا بگه شما دیدین من نخواستم ....

حداقل ماه ها علاف نمیشه😐

ولی بازم همش ب تقدیره ...

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
نه دیگه وسط ازدواج میگه شما خواستین . خلاصه هر راهی یه حرفی داره . 

والو من رو مادرشون دیدن هرروز خدا میگه از مادرم ممنونم بابت انتخابش 😊

اون مردی ک نپسنده کلا نباید ادامه بده همون اول ک دید به دلش تمیشینه میگه نمیخوام و تمام دیگه کشش نمیده ...

از نظر اخلاقی هم ک باید خود آقا و خانم بفهمن خانواده ها ک مسئولش نیستن که

از اول سال کسی به خاطر کرونا کاری نکرده نگران نباش...

ولی دوست من خواستگاراش با ماسک اومدن خونشون 😂😂😂😂😶چقد خندیدیم ازشون 

دوتا اومده تو این مدت با مااااسک😬😬😂😂

تو مجالس زیاد برو  ولی خب سرکارم میری  مطمئن باش مجرد نمیمونی عزیزم الان بهترین سن واسه ا ...

مجلس الان؟؟ 

ببین من دیگه شاغل نیستم  اگه دوست داشتی ممنون میشم  تاپیک عشقمو بخونی  

خیلی دلم گرفته