2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قرص دوفاستون پروژسترون اصولاً نباید اینجور باشه و تازه از خونریزی جلوگیری میکنه

سلام دوست عزیز

امروز روز 12 قاعدگی هست این دفعه قاعدگیم با بقیه زمان ها متفاوت بود دو روز اول به شدت خونریزی داشتم و از روز سوم به بعد کم و کمتر شد و تبدیل به لک قهوه ای شد تا روز هشتم و پاک شدم و از روز دهم تا امروز خونریزی پیدا کردم نمیدونم چرا 😔 دیشب بی بی چک زدم هاله انداخت خواهرم گفت احتمالا از دوفوستان هست که هاله انداخت چون سابقه کیست داشتم و عمل کردم میترسم بنظرتون عصر یه سونو داخلی برم؟ 

عزیزم سونو داخلی خیلس درد داره اول ب دکترت مراجعه کن ببین نظر ایشون چیه

من تاحالا دو سه بار سونو داخلی انجام دادم مشکلی با دردش ندارم چون میخوام بفهمم چی شده، من شهرستانیم دکترم مرکز شهر هست شرایط فراهم نیست برم پیشش

درد پریودی دارم یعنی چم شده 😔😭😭😭 نکنه دوباره کیست دارم باید عمل کنم😔😭😭😭 من دیگه تحمل عمل ندارم 😔😭😭😭 نکنه سقط جنین یا بارداری خارج رحمی باشه 😔😭😭😭 کیست مرا دریابد؟؟؟؟؟ 😔😭😭😭

عزیزم اپلیکیشن دکتر ساینا کلی پزشک متخصص داره در همه زمینه ها. شما میتونید به صورت آنلاین از پزشک متخصص زنان مشاوره متنی یا تلفنی بگیرید و هر سوال پزشکی که داشتید رو بپرسید. از لحاظ وقت و هزینه خیلی هم به صرفه است. 

درد پریودی دارم یعنی چم شده 😔😭😭😭 نکنه دوباره کیست دارم باید عمل کنم😔😭😭😭 من دیگه تحمل ع ...

سقط جنین همراه با درد شدیده.کاملا متوجه میشی داری سقط می کنی نگران نباش. دوفاستون خیلی عوارض داره برای شما هم اینجوریه.اگر طولانی مدت اینجوری بودی حتما برو پیش متخصص. من خودم دوفاستون میخورم ورم میکنم نفخ شدید دارم و یبوست ناجوری گرفتم

سلام دوست عزیز امروز روز 12 قاعدگی هست این دفعه قاعدگیم با بقیه زمان ها متفاوت بود دو روز اول به شد ...

اره عزیزم برو سونو که اگه کیسته دارو بخوری 

واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستید ❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز