2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میشناسم...پیج دارن خیلیم حساب کتاب دارن ظاهرا...ازش خرید نکردم اما پیجشونو دارم و کلی ادم هم ازشون خرید میکنم حضوری برو ببین حتما بذار الان پیجشو میذارم

تو سرچ اینستا اینو بزن میاره

tala_ghesti

ادرسش هم میدان شهرری هست

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

من میشناسم...پیج دارن خیلیم حساب کتاب دارن ظاهرا...ازش خرید نکردم اما پیجشونو دارم و کلی ادم هم ازشو ...

چک قبول نمیکنه

باید ب اندازش طلا گرو بذارم یا خود طلایی که خریدم گرو‌ بمونه 

چک قبول نمیکنه باید ب اندازش طلا گرو بذارم یا خود طلایی که خریدم گرو‌ بمونه 

نمیدونم دقیق تماس بگیرید بپرسید ازشون

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز