parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 عنوان رنگ مو 99 بازدید | 7 پست کمک کمک ...موهامو چه رنگی کنمممممممساقه موهام بلونده ریشه هاش به اندازه یه وجب یا بیشتر رنگ اصلی موهامه (خرمایی) نمیخوام ریشه رو دکلره کنم ..چیکا کنم به نظرتون ..موهام تا کمرمه برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰 1399/03/12 | 03:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانا_وکیل عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4880 یه دودی هفت بذار رو کل موهات خوشگل میشه خدایا ممنون که منو لایق خوشبختی دانستی
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 یه دودی هفت بذار رو کل موهات خوشگل میشه ریشه موهام قهوه ای نمیشه؟ برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
ایلین_خانوم عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 5340 یه دودی هفت بذار رو کل موهات خوشگل میشه دودی هشتشو بزارم..چه طوری میشه به قرمز وزرد میزنه؟
مانا_وکیل عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4880 دودی هشتشو بزارم..چه طوری میشه به قرمز وزرد میزنه؟ واریاسیون سبز یکم بریز داخلش خدایا ممنون که منو لایق خوشبختی دانستی
مانا_وکیل عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4880 ریشه موهام قهوه ای نمیشه؟ قطعا میشه اما دودی و با واریاسیون سبز بذار قشنگتر میشه .تنها راه قهوه ای نشدن دکلره کردن ریشه هاته عزیزم خدایا ممنون که منو لایق خوشبختی دانستی
parisazanjan مدیر استارتر عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 قطعا میشه اما دودی و با واریاسیون سبز بذار قشنگتر میشه .تنها راه قهوه ای نشدن دکلره کردن ریشه هاته ع ... ممنون نازنینم 😘 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
مانا_وکیل عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4880 ممنون نازنینم 😘 خواهش میکنم عزیزم خدایا ممنون که منو لایق خوشبختی دانستی