2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کف قابلمم روغن و زعفزون میریزم باعث میشه خوش رنگ تر و طلایی تر بشه 

تو قابلمه گررانیتی رو شعله گاز 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

من توی قابلمه گرانیت یاتفلون درست میکنم ۲دقیقه آخرشعله گازوزیادترمیکنم که برشته وخوشرنگ بشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من توی قابلمه گرانیت یاتفلون درست میکنم ۲دقیقه آخرشعله گازوزیادترمیکنم که برشته وخوشرنگ بشه

من نمیدونم چه موقعه زیرش طلایی میشه، آخه هروقت گذاشتم طلایی بشه کمی سوخته

من نمیدونم چه موقعه زیرش طلایی میشه، آخه هروقت گذاشتم طلایی بشه کمی سوخته

شعله گازوبایدکم میکردی ۲دقیقه آخرزیاد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بنظرت برا شام منو چی خوبه، خودم میگم کباب کوبیده، قورمه سبزی، ته چین، سالاد، برنج سفید و شوید پلو

خوبه 

ماهیچه هم خوبه

خخخخخخ، نه، اون سری درست کردم خیلی گرون میوفته برا 12نفر

نه ۱۲نفرخیلیه