__moni__ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 71 عنوان IUD .... آ یو دی 98 بازدید | 10 پست سلاممیخاستم بدونم این روش صد درصد قطعی هست؟پیش متخصص انجام بدم یا خانه بهداشت؟هزینش چقدرهچکارا باید کردشنیدم ک ب بعضی ها نمیسازه.. ینی چجور میشناگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم ب اشتراک بذارین 1399/03/12 | 02:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موحناییییی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 953 من گداشتم خانه بهداشت مجانی . فقط تنطیم عادتم بهم ریخته جای ۵روز ۸روز پریودم
شاپرررررررک عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 9936 من متخصص برام انجام دادم هزارن مرتبه شکر راضی ام ولی راه صدرصدی نیس امکان خطا داره ممکنه خونریزیتو زیاد کنه کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
رنگین_کمان۱ عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 8839 نه. هیچ روشی جلوگیری صد در صد نداره. خودت باید ببینی با کدوم روش راحتتری و ازش استفاده کنی. دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
__moni__ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 71 من گداشتم خانه بهداشت مجانی . فقط تنطیم عادتم بهم ریخته جای ۵روز ۸روز پریودم چن وقته ک گذاشتین؟درد و این چیزا چی،داره؟
__moni__ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 71 من متخصص برام انجام دادم هزارن مرتبه شکر راضی ام ولی راه صدرصدی نیس امکان خطا داره ممکنه خونریزیتو ز ... من یبار برای پیشگیری رفتم دکترگفتن سنت کمه😐میخای چیکارو ب همین طریق ی سقطم داشتم😑ینی برای همه یجور عمل میکنه؟؟خونریزی زیاد میشه؟با ورزش و این چیزا ک احتمال تکون خوردن و ایناش هست?
شاپرررررررک عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 9936 من یبار برای پیشگیری رفتم دکتر گفتن سنت کمه😐میخای چیکار و ب همین طریق ی سقطم داشتم😑 ینی برای هم ... والا من شخصا خیلی مراقبم مثلا بدو بدو نمیکنم چیز سخت بلند نمیکنم بچمو بلند نمیکم پله رو محکم بالا نمیرم ورزش نمیکنم و...... کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
__moni__ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 71 والا من شخصا خیلی مراقبم مثلا بدو بدو نمیکنم چیز سخت بلند نمیکنم بچمو بلند نمیکم پله رو محکم بالا نم ... هزینش چقدر شد؟تا چن وقت کار میده
شاپرررررررک عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 9936 هزینش چقدر شد؟ تا چن وقت کار میده هشت ساله داره ده ساله داره متفاوتن هزینش 5 سال پیش شد 110 تومن کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
موحناییییی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 953 چن وقته ک گذاشتین؟ درد و این چیزا چی،داره؟ 5ماهه گذاشتم نه اصلا هیچ دردی نداشت